Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. december 1. kedd
Boldog névnapot Elza nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A meditáció gyakorlata
Vincze Dávid - A meditáció gyakorlata
Vincze Dávid
A meditáció gyakorlata

kiadó: Magánkiadás
cikkszám: 11196830
ISBN: 9786150026213
megjelenés: 2018-08-01
Készleten
Ár: 2700 Ft
webes rendelés esetén: 2430 Ft
 
Leírás:
Ismerjük meg elménk csendjét a meditáción keresztül!
A meditáció egy ősi módszer; egy olyan belső út, melynek számos kedvező élettani hatása van szervezetünkre, mint pl. stresszoldás, relaxáció, helyes légzés kialakítása, a lélek kiegyensúlyozottsága, a test-lélek-elme összhangja, belső figyelem, az elme lecsendesítése és fókuszáltsága.
E kézikönyv saját kifejlesztésű meditációs gyakorlatokat tartalmaz. A bemutatott technikák segítenek megtanulni, hogyan használhatjuk a meditációt a lehető legegyszerűbben önmagunk felfedezésére, elzárt érzelmi töltéseink felszabadítására, önbizalmunk, akaraterőnk és kitartásunk megerősítésére, elménk összpontosító képességének fejlesztésére. Problémáink egyszerű megoldásához is segítség a meditáció, hiszen az elme problémamegoldó képessége akkor a leghatékonyabb, amikor nyugodtak és kiegyensúlyozottak vagyunk, valamint elmeállapotunk is örömteli. Ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, immunrendszerünk is aktívabbá válik. A meditáció belső munkálataival extra energiához jut testünk, lelkünk, elménk, amivel konkrét lépéseket tudunk tenni álmaink megvalósítása, céljaink elérése felé is.
A meditáció egy olyan, a belső békéhez vezető ösvény, mely mindenki számára elérhető; egyszerű, jó gyógyerő a zaklatott lelkiállapot lecsendesítésére, a feszültséggel tele agyi funkciók terhelés alóli felszabadítására.
Zavaró, akadályozó, szétesett gondolatok helyett jó közérzetünk, elménk rendezettségének elérését szolgálja e könyv, mely energia egyben utat nyit személyiségünk fejlődéséhez is.
A meditáció gyógyít!

Tulajdonságok:
terjedelem: 70 oldal
borító: puhatáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román