Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. május 14. péntek
Boldog névnapot Bonifác nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Feles
Ferdinánd Zoltán - Nagy M. Hedvig - Feles
Ferdinánd Zoltán - Nagy M. Hedvig
Feles

kiadó: BadaDada Alapítvány
cikkszám: 11196925
ISBN: 9786150023717
megjelenés: 2018-09-15
Készleten
Ár: 3000 Ft
webes rendelés esetén: 2700 Ft
 
Leírás:
A feles az egy jó szó. Mert többértelmű, és mindenki azt magyaráz bele, amit csak akar. De azért szeretnénk néhány támpontot adni. Feles, vagyis fél deci. A nő a borítón ketté van vágva. Keresztben. Hosszában is kettévágtuk, de úgy nem nézett ki elég jól. A könyvet ketten írtuk. A fele fénykép, a fele szöveg. A történetek rövidek, akár egy feles. Mondjuk két villamosmegálló között simán végigolvasható mindegyik. Hát ezért lett az a címe, ami végül a címe lett. Feles. Mert a feles az egy jó szó. Ráadásul még többértelmű is.

Dögkútból kell annak enni, aki fotós akar lenni (vagy író, művész, rock and roll nigger - mindegy). Egy rohadt nagy, kemény fából készült precedenssel verik a kezedet exponálás (vagy írás) közben, csoda, hogy ezeket sikerült papírra vetni. De ez csak egy-egy szelet, ami majd kedvező feltételek esetén vihart arat. Felnőtt tartalom - annyira sem gyermekbarát, mint egy abortuszklinika.
Para-Kovács Imre

Tulajdonságok:
terjedelem: 92 oldal
borító: puhatáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román