Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. július 27. kedd
Boldog névnapot Olga, Liliána nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Megváltó szerelem - Az Ikerláng Szerelem boldogsága
Varga Csaba - Megváltó szerelem - Az Ikerláng Szerelem boldogsága
Varga Csaba
Megváltó szerelem - Az Ikerláng Szerelem boldogsága

kiadó: Veszprémi Humán Tudományokért Alapítvány
cikkszám: 11198988
ISBN: 9786155360121
megjelenés: 2018-12-04
Nincs készleten
Ár: 5800 Ft
webes rendelés esetén: 5220 Ft
 
Leírás:
A Szerelem páros belső elragadtatása?
Ma nem más a megváltás, mint a belső elragadtatás. A beteljesült isteni szerelem pedig a belső elragadtatás manifesztációja. Ettől kezdve az eggyé vált szererelmes pár közös missziója az, hogy a mennyei elragadtatás és a szerelemházasság életmisztériumát tanítsa. A megvátó szerelem tehát az aranykori felemelkedés leggyönyörűbb példája, amely minden pár számára megadatik, ha a belső újjászületéssel önmagukat együtt teszik alkalmassá a belső elragadtatásra. Ez a képes versgyűjtemény az ikerláng szerelem belső útjának felmutatásával az isteni szerelem megváltását követhető életpéldává emeli.
Varga Csaba

Szerelm- és Szeretetkor születik?
A legfőbb hiány mindeddig az volt, hogy elveszett, feloldódott a valóságot eredetileg megteremtő Erósz, amelynek legfőbb alkotórésze a szerelmerő, amely a szeretetlélek legbensőbb energiája. A dekoratív technikai és a fogyasztói világ a külsődleges és materális célok elérésére ösztönzi a belső szabadság megvalósulását, s ebben a helyzetben egyre kevésébé maradt lehetőség a szeretet-önvaló valódi kiteljesítésére. Ezt a folyamatot tetőzi Varga Csaba most elkészült új képvers kötete, a Megváltó Szerelem, amelynek alcíme, Az Ikerláng Szerelem bolédogsága. Ebben kibontakozik az új fogalmi rendszer, amely egyértelműen lezárja az Aranykorok óta eltelt két- és félezer évet, s - kínok és keservek között - megtanítja, hogy miként létezik az esély arra, hogy a jelen "rozsdakorából" kikapaszkodjunk, s - újjá formálva önmagunkat - megvalósítsuk az önző gazdaságkor megváltását, a Szeretet- és Szerelemkort.
Garaczi Imre

Tulajdonságok:
terjedelem: 175 oldal
borító: keménytáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román