Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. január 17. hétfő
Boldog névnapot Antal, Antónia nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A tudatos jelenlét a függőségből kivezető úton
Williams, E. Rebecca - Kraft, S. Julie - A tudatos jelenlét a függőségből kivezető úton
Williams, E. Rebecca - Kraft, S. Julie
A tudatos jelenlét a függőségből kivezető úton

kiadó: Oriold és Társai
cikkszám: 11199490
ISBN: 9786155443961
megjelenés: 2019-01-14
Nincs készleten
Ár: 3150 Ft
webes rendelés esetén: 2835 Ft
 
Leírás:
"Íme egy olyan könyv, amely a függőség igazi természetét mondja el - melynek motorja legnagyobb mértékben az érzelmi szenvedés. És íme egy olyan könyv, amely végre a tudatos jelenlét eszközeit nyújtja, hogy hozzájáruljon a fájdalomból és függőségből történő kilábaláshoz."

Matthew McKay, PhD, a Wright Institute professzora Berkeleyben, CA és a Thoughts & Feelings című könyv társszerzője

Ez a hiánypótló kötet függőségben érintetteknek nyújt praktikus, minden részletre kiterjedő útmutatást a függőség nélküli, mégis boldog élet kialakításához. Alapelve, hogy a függő sem nem bűnös, sem nem beteg, hanem olyan ember, aki a gyermekkorában kialakult viselkedésmintáit követi. A megoldás az angolul mindfulnessnek, magyarul tudatos jelenlétnek hívott módszer, amely egyszerre nyújt hatékony segítséget egyrészt a múlt kártékony mintázatainak tisztázásában és leváltásában, másrészt a mindennapi élethelyzetek kezelésében és az ártalmas viselkedés elhagyása után maradó űr betöltésében. A könyv bátran ajánlható minden érintettnek - legyen szó akár saját magáról, akár a hozzátartozójáról. A kötet üdítően újszerű szemlélete vigaszt és támogatást kínál mindenkinek, aki traumákat szenvedett el, és a kialakult viselkedésmintái miatt önmagát vádolja. A kiút létezik, s a kedves olvasó éppen most tartja a kezében a hozzá tartozó útmutatót.

Tulajdonságok:
terjedelem: 224 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Gáspár Eva
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román