Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. május 25. szerda
Boldog névnapot Orbán nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Bátorság a gyászhoz
Tatelbaum, Judy - Bátorság a gyászhoz
Tatelbaum, Judy
Bátorság a gyászhoz

kiadó: Pont
cikkszám: 11200491
ISBN: 9786155500503
megjelenés: 2019-03-27
Készleten
Ár: 3675 Ft
webes rendelés esetén: 3308 Ft
 
Leírás:
A gyászból való felépüléshez rendszerint sok támaszra van szükségünk. Mindennapi életünk folyamán talán eszünkbe se jut azon gondolkozni, hogy milyen segítség áll rendelkezésünkre - csak olyankor, amikor valamilyen válságon megyünk keresztül és szükségleteink megnövekszenek.
Gyászban éppúgy, mint bármilyen más válság idején, a segítség három forrásból jöhet: saját magunkból, a környezetünktől és a hitünkből vagy életszemléletünkből.
Sok önbátorításra van szükségünk ahhoz, hogy a gyász alatti szenvedésünket kibírjuk, s ne gátoljuk meg fájdalmas érzelmeink szabad folyását. Kísértésbe esünk, hogy elfojtsuk könnyeinket, szomorúságunkat, haragunkat, a magányt, elkeseredést, igényeinket. Bátorság kell ahhoz, hogy elhiggyük: ezek a kellemetlen érzelmek valójában segíteni fognak fájdalmunk oldódásában.
Judy Tatelbaum a halállal való becsületes szembenézést elkerülhetetlennek tartja.
A Bátorság a gyászhoz élénk, közérthető stílusban írt, az élet és a halál természetes egységében vizsgáló munka. Alapvető olvasmány nem csupán a terapeuta, az orvos, a pszichiáter, a szociális munkás - de minden gyászoló, vagy a halállal emberhez méltó természetességgel szembenézni kívánó ember számára.

Tulajdonságok:
terjedelem: 175 oldal
borító: keménytáblás
fordította: Jámbor Katalin
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román