Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. január 19. kedd
Boldog névnapot Sára, Márió nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Ikrek a világban - Életük és az őket övező legendák
Piontelli, Alessandra - Ikrek a világban - Életük és az őket övező legendák
Piontelli, Alessandra
Ikrek a világban - Életük és az őket övező legendák

kiadó: Oriold és Társai
cikkszám: 11200806
ISBN: 9786155981036
megjelenés: 2019-04-17
Készleten
Ár: 3800 Ft
webes rendelés esetén: 3420 Ft
 
Leírás:
"A pszichoanalízist is tanult pszichiáter-neurológus orvos végzettségű szerző bevezetőjében remekül összefoglalja, hogy miről is szól a könyv:
"Az ikrekről íródott legtöbb könyv viselkedésgenetikával, az ikrek pszichológiájával vagy neveltetésével foglalkozik. Ez a könyv egyik kategóriába sem illik. Ehelyett arról szól, hogy a különféle kultúrák, így a fejlett országok is, hogyan bánnak az ikrekkel. Így e könyv az antropológiai, kulturális, orvosi, pszichológiai és személyes tények keveréke. Az érdeklődési területek ilyesfajta vegyítése némiképp szokatlan, és magam is hosszadalmas és körülményes úton jutottam el ide."
Egyrészt rendkívül izgalmas utazásban lesz része az olvasonak, másrészt hol megidító, hol szórakoztató, de sokszor megdöbbentő történeteket ismerhetünk meg. Bár a világ gyorsan változik, és ahogy a szerző is írja, "az itt ismertetett események meghatározott időbeli pillanathoz kötődnek", sokat tanulhatunk a különböző kultúrák élethelyzeteinek, szemléletmódjuknak megismeréséből."

Tulajdonságok:
terjedelem: 333 oldal
borító: keménytáblás
fordította: Dr. Gonda Xénia
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román