Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. május 17. kedd
Boldog névnapot Paszkál nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Sztoikus nyugalmat a mindennapokra! - 366 elmélkedés bölcsességről...
Holiday, Ryan - Hanselman, Stephen - Sztoikus nyugalmat a mindennapokra! - 366 elmélkedés bölcsességről...
Holiday, Ryan - Hanselman, Stephen
Sztoikus nyugalmat a mindennapokra! - 366 elmélkedés bölcsességről...

kiadó: 21. század
cikkszám: 11200988
ISBN: 9786155915420
megjelenés: 2019-05-02
Nincs készleten
Ár: 3990 Ft
webes rendelés esetén: 3591 Ft
 
Leírás:
Sztoikusnak lenni a 21. században egészen mást jelent, mint a nagy hatású filozófiai irányzat megszületése idején az ókori Görögországban és Rómában. Vagy mégsem? Ryan Holiday új könyve 365 oldalról járja körbe a kérdést a legnevesebb sztoikus bölcsek fennmaradt intelmeiből szemezgetve. A szerző rövid, elgondolkodtató magyarázatokkal egészíti ki Epiktétosz előadásait, Seneca leveleit és Marcus Aurelius híres elmélkedéseit, amelyek a 21. század olvasói számára is frissek és hasznosak lehetnek, nem beszélve a modern sztoicizmus praktikus, a mindennapi életben is megtérülő gyakorlatairól. Lelki nyugalomra, kiegyensúlyozott életre vagy belső szabadságra vágysz?
A Sztoikus nyugalmat a mindennapokra! című kötet mindenkihez közelebb hozza az egyik legnagyobb hatású, ókori filozófia kiváló mestereinek gondolatait.

"Ez a könyv talán még nagyobb siker lesz, mint Az akadály maga az út. Egész évre bőséges útravalót ad: frappáns idézeteket és megfontolandó életleckéket a három nagy sztoikus gondolkodó szellemi örökségéből."
The Wall Street Journal

"Gyakorlatias bölcsességek tárháza, nincs jobb és szerethetőbb kalauz: a könyvet olvasva világosan fogsz látni, és önkéntelenül állhatatosabbá válsz. Az a vicc benne, hogy még akarnod se kell."
Jack Canfield

"Akár egy irodában gályázol, akár szenátor vagy, ez a könyv segíteni fog, hogy megnyugvást és békét találj a mindennapokban."
Gregory Hays, Marcus Aurelius Elmélkedések című művének angol fordítója

A Sztoikus szemlélet a mindennapokban egy olyan biztos pont, amely kiállja az emberre zúduló szellemi terhelést. Ezzel a könyvvel a tarsolyodban akkor is erős maradsz, ha nehéz napok jönnek. Igazi kincs, felér a gondviseléssel."
Sharon Lebell, Epiktétosz életbölcsességének kommentátora

"Ezt a golyót már baromi régen kilőtték a bölcsesség ágyújából - mégis mindenkit elér, és modern repeszeket szór a világba."
Maria Popova

Tulajdonságok:
terjedelem: 478 oldal
borító: keménytáblás
fordította: Nagy Ambrus
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román