Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. október 24. vasárnap
Boldog névnapot Salamon nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Intés a tanítványhoz
Douno, Beinsa - Intés a tanítványhoz
Douno, Beinsa
Intés a tanítványhoz

kiadó: Napkelet Bölcseleti Iskola
cikkszám: 11201799
ISBN: 1906180852462
megjelenés: 2017-06-18
Nincs készleten
Ár: 1600 Ft
webes rendelés esetén: 1440 Ft
 
Leírás:
"...Mester és tanítvány igen közel állnak egymáshoz. Nem csupán elméleti egyetértés, hanem egymás kölcsönös, életre szóló felvállalása jellemzi e kapcsolatot. Ha ismerjük a tanítványt, ismerjük a mestert is..."

Peter Deunov a Fekete-tengeri Várna közelében született 1864-ben. Apja tanító, pap és az ötszáz éves török iga alóli felszabadulás harcosa. Fiatal korában az Egyesült Államokban tanult, majd hazájában folytatott kiterjedt tanítói tevékenységet. Az isteni életre készítette föl követőit, amely az önismerettel és a tiszta életvitellel kezdődik. Keresztény alapokon álló tanítása harmonikusan ötvözi a keleti filozófiák eredményeit és az egészséges, egyszerű életvezetési szabályokat. A Rila-hegység misztikus hét tavához vezetett zarándoklatai máig élő tradíciót indítottak el. Szófia közelében alapította meg a Napkelet elnevezésű testvéri közösséget, ahol haláláig, 1944-ig a teljes szabadság és önkéntesség alapján szervezte követőinek életét és tevékenységét. Bulgáriában a mai napig nagy tisztelet övezi, és talán kijelenthető, hogy a Bulgáriában tapasztalható őszinte szellemi nyitottság az ő hatása is.

Tulajdonságok:
terjedelem: 70 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Bhakti Kamala Tírtha
sorozat: Ánanda könyvek I.
megjegyzés: második kiadás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román