Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. október 18. hétfő
Boldog névnapot Lukács nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Nők gyermek nélkül - Történetek vágyakozásról, veszteségről és választásról
Tanács Eszter - Nők gyermek nélkül - Történetek vágyakozásról, veszteségről és választásról
Tanács Eszter
Nők gyermek nélkül - Történetek vágyakozásról, veszteségről és választásról

kiadó: HVG Kiadó Zrt.
cikkszám: 11202076
ISBN: 9789633047927
megjelenés: 2019-07-05
Készleten
Ár: 3500 Ft
webes rendelés esetén: 3150 Ft
 
Leírás:
Napjainkban is kimondott-kimondatlan elvárás a nőkkel szemben, hogy anyává váljanak. A közgondolkodás szerint, akinek nincs gyereke, az önző, karrierista, netán gondja van a nőiességével. Valójában azonban ahány gyermektelen nő, annyiféle történet. Van, akinél tudatos döntés eredménye a gyermektelenség, másoknál a (megfelelő) párkapcsolat hiánya, egészségi problémák vagy elrettentő családi minták állnak a háttérben.

Ebben a hiánypótló interjúkötetben 18 nő - köztük Bocskor Bíborka énekesnő, Csákányi Eszter színésznő és Kőbán Rita olimpiai bajnok kajakozó - mesél arról, hogyan éli meg gyermektelenségét. Emellett családszociológus, meddőségi, reprodukciós és örökbefogadási szakember, pszichológus is megosztja tapasztalatait.

Az interjúk megerősítik az olvasót abban, hogy bárhogy is dönt, a boldogságához az önazonos utat kell járnia, ha pedig nem az ő választása a gyermektelenség, akkor erőt meríthet, ötleteket kaphat a helyzet elfogadásához, feldolgozásához.

"Mi lehetne nagyobb bánat annál, hogy elveszted a gyermekedet, ha nem az, hogy meg sem születik? És mi lehetne nagyobb bátorság annál, hogy gyermeket vállalj, ha nem az, hogy mersz nem vállalni?"
(PÉTERFY-NOVÁK ÉVA)

Tulajdonságok:
terjedelem: 243 oldal
borító: puhatáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román