Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. november 24. kedd
Boldog névnapot Emma nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Bella figura - Hogyan éljünk, szeressünk, együnk olasz módra
Mohammadi, Kamin - Bella figura - Hogyan éljünk, szeressünk, együnk olasz módra
Mohammadi, Kamin
Bella figura - Hogyan éljünk, szeressünk, együnk olasz módra

kiadó: HVG Kiadó Zrt.
cikkszám: 11202097
ISBN: 9789633048245
megjelenés: 2019-07-08
Készleten
Ár: 3500 Ft
webes rendelés esetén: 3150 Ft
 
Leírás:
"A bella figura lényege, hogy az élet minden területét tegyük oly széppé, amilyen széppé csak lehet – éljünk akár Rómában, Londonban, New Yorkban vagy Vancouverben. Ez az egyszerre romantikus és gyakorlatias elképzelés mindent áthat, az étkezési szokásainktól kezdve az érzékiségen és a szexualitáson át a reggeli ébredésig..."

Kamin Mohammadi újságírónő a londoni taposómalomból egy évre Firenzébe menekül. A bella figura életérzést megtapasztalva végigkalauzol minket a város éttermein, piacain, sikátorain, megosztja velünk a barátaitól tanult ínycsiklandó olasz ételek receptjeit, s közben viszontagságos szerelmi kalandjairól is beszámol.

Történetei nyomán Toscana dimbes-dombos vidékein barangolva többek között megtudhatjuk, milyen a jó minőségű olívaolaj, miként ünneplik a firenzeiek a nevezetes napokat, hogyan étkezzünk egészségesen önsanyargatás nélkül, és milyen az olasz nő, aki értékeli az élet kisebb-nagyobb örömeit. Praktikus tanácsait követve pedig mi magunk is beépíthetjük a mindennapokba a bella figurát.

Tulajdonságok:
terjedelem: 280 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Kövesdi Miklós
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román