Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. május 24. kedd
Boldog névnapot Eszter, Eliza nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? - A nemek harca
Pease, Barbara - Pease, Allan - Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? - A nemek harca
Pease, Barbara - Pease, Allan
Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? - A nemek harca

kiadó: Park
cikkszám: 11203150
ISBN: 9789633556290
megjelenés: 2019-10-01
Készleten
Ár: 3450 Ft
webes rendelés esetén: 3105 Ft
 
Leírás:
Miért menekül a férfi a szerelem elől? Miért rágódik a nő vacak kis problémákon? Mit eszik a férfi a tűsarkúban tipegő nőn? Mit eszik a nő a feszes fenekű férfin? Miért szereti a férfi a disznó vicceket? Mire gerjed a nő?
Az elsöprő sikerű Testbeszéd írója és társszerzője - egyben felesége - három évtizede keresik a választ, vajon miért van az, hogy a nemek közti szakadék, félreértés, konfliktus a 21. században éppúgy hozzátartozik az emberi élethez, mint Ádám és Éva ősviszálya idején. Tapasztalataik, kutatásaik, józan eszük és humoruk segítségével igyekeznek válaszolni az örök kérdésre: Miért is van annyi bajunk egymással?

"Tetszik, nem tetszik, fizikai megjelenésünk befolyásolja azt a képességünket, hogy vonzzuk és megtartsuk partnerünket. Az emberek 90%-a az első négy perc alatt alakítja ki rólunk a véleményét, fizikai kívánatosságunkat pedig kevesebb mint tíz másodperc alatt méri fel. Ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy aki nem úgy néz ki, mint Cameron Diaz vagy Brad Pitt, már nem is lehet sikeres a másik nemnél. De ha megérted a vonzódás folyamatát, aztán néhány egyszerű stratégiát alkalmazol, még vonzóbbá válhatsz."

Tulajdonságok:
terjedelem: 357 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Komló Zoltán
illusztrálta: Barka Ferenc
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román