Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. május 19. csütörtök
Boldog névnapot Ivó, Milán nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Odatartozás - Kiút a megkötözöttségből
Linn, D. - Fabricant Linn, S. - Linn SJ, M. - Odatartozás - Kiút a megkötözöttségből
Linn, D. - Fabricant Linn, S. - Linn SJ, M.
Odatartozás - Kiút a megkötözöttségből

kiadó: Ursus Libris
cikkszám: 11203699
ISBN: 9786155786228
megjelenés: 2019-11-06
Készleten
Ár: 3500 Ft
webes rendelés esetén: 3150 Ft
 
Leírás:
A kötet szerzői évtizedek óta együtt dolgozó lelkigondozók, illetve lelkivezetők. A keresztény spiritualitás és a pszichológia ötvözésével nyújtanak segítséget a kilábaláshoz a különféle függőségek és más kényszeres viselkedések hálójából. A függőségek tapasztalataik szerint az elszenvedett bántalmazásokban gyökereznek, és úgy tekintenek rájuk, mint az önmagunkhoz, másokhoz, a világhoz és a saját felfogásunk szerinti Istenhez való kapcsolódás tőlünk telhető kísérleteire. A felépülési folyamat összekapcsolódik azzal, hogy rátalálunk az odatartozás jobb és egészségesebb módjára.
"A tizenkét lépéses felépülési program zsenialitása abban rejlik, hogy megosztjuk tapasztalatainkat azáltal, hogy elmondjuk egymásnak a saját történeteinket. Bill Wilson életrajzának ismertetése után a könyv többi részében saját történeteinket osztjuk meg. Mivel keresztények vagyunk, és felépülésünk részben belső gyógyító ima révén történt, megosztjuk azt is, hogyan tapasztaltuk meg Jézus gyógyító szeretetét. Azért tesszük ezt, mert ez a leghitelesebb módja annak, hogy Istenről beszéljünk úgy, ahogyan mi felfogjuk őt. Ugyanakkor a tizenkét lépéses program mindenkinek szabadságot ad, hogy a saját felfogása szerint értelmezze Istent. Bill Wilson tudta, hogy az egészséges vallásos hit csak a szabadság légkörében fejlődhet, sohasem kényszerből."

Tulajdonságok:
terjedelem: 330 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Szigeti-Cseke Zsuzsa
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román