Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. január 19. kedd
Boldog névnapot Sára, Márió nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Ókori Egyiptom - Korszakok a múzeumban
Dembitz Gabriella - Ókori Egyiptom - Korszakok a múzeumban
Dembitz Gabriella
Ókori Egyiptom - Korszakok a múzeumban

kiadó: Szépművészeti Múzeum
cikkszám: 11205018
ISBN: 9786155304989
megjelenés: 2019-12-04
Készleten
Ár: 3900 Ft
 
Leírás:
Ismerd meg a Szépművészeti Múzeum Egyiptomi Gyűjteményének tárgyain keresztül az ókori Egyiptom történetét és kultúráját!

A Szépművészeti Múzeum Korszakok a Múzeumban sorozat első kötetének különlegessége, hogy az olvasó az Egyiptomi Gyűjtemény műtárgyain keresztül ismerheti meg a több ezer évig virágzó, ókori egyiptomi civilizációt. A kötet fejezetenként dolgozza fel az ókori Egyiptomról alkotott mai ismereteinket. Az Érdekességek című fejezet például részletesebb betekintést nyújt, többek között, az egyiptomi államigazgatásba, az írnokok világába, és itt olvashatunk a piramisokról, a királysírokról, vagy Réről, a napistenről is. A Kor-Kép című fejezetben ugyanakkor az egyiptomi civilizációról szóló meghatározó információkat találhatjuk meg.

A könyvet lehet elejétől a végéig, vagy a közepétől az elejéig, vagy akár ötletszerűen fellapozva is olvasni, sőt olvasás közben a különböző színű fejezetekhez tartozó nyilakat követve új fogalmakhoz vagy további érdekességekhez is eljuthatunk.

A könyvet szeretettel ajánljuk mindenkinek, legyen gyermek vagy felnőtt, aki érdeklődik az ókori Egyiptom és a Szépművészeti Múzeum Egyiptomi Gyűjteménye iránt.

Tulajdonságok:
terjedelem: 204 oldal
borító: keménytáblás
sorozat: Múzeumpedagógia
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román