Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. július 27. kedd
Boldog névnapot Olga, Liliána nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Lecserél-e minket a mesterséges intelligencia? - Bevezetés a XXI. századhoz
Fan, Shelly - Lecserél-e minket a mesterséges intelligencia? - Bevezetés a XXI. századhoz
Fan, Shelly
Lecserél-e minket a mesterséges intelligencia? - Bevezetés a XXI. századhoz

kiadó: Scolar
cikkszám: 11205066
ISBN: 9789635090662
megjelenés: 2020-02-05
Készleten
Ár: 3999 Ft
webes rendelés esetén: 3599 Ft
 
Leírás:
Lecserél-e minket a mesterséges intelligencia? Az elmúlt hatvan évben elképesztő fejlődésen ment át a mesterséges intelligencia - vagyis az a technológia, amely érzékelni, tanulni, következtetni és cselekedni tanítja a gépeket. Az MI a közösségi médiától a Netflixig számos területen beszivárgott már mindennapjainkba, a vezető nélküli autók és a humanoid robotok pedig épp kezdik alapjaiban átformálni a körülöttünk levő világgal való kapcsolatunkat. Vajon egy MI uralta valóság küszöbén állunk? Hogy lehet ennek az egyre nagyobb területnek az etikai normáit kikényszeríteni a gyakorlatban? Feleslegessé fogja-e tenni az MI az embert?

Ez az összeszedett és nyugtalanító áttekintés azt mérlegeli, hogy vajon az MI jobbá tudja-e tenni társadalmunkat és az emberiséget, vagy a benne rejlő óriási képességek disztópikus, MI-kontrollált jövőt idéznek elő bolygónkon.

Innovatív, informatív, provokatív, inspiráló könyvek, melyek teljesen új szemszögből vizsgálják a mindannyiunk életére és a világ működésére nagy hatást gyakorló legfontosabb kérdéseket. A szövegek rétegzettsége és a képek a bonyolult elméleteket is könnyen érthetővé teszik, és minden eszközt a kezedbe adnak, hogy te is beszállj a vitába.


Tulajdonságok:
terjedelem: 143 oldal
borító: puhafedelű
fordította: Nattán Balázs
sorozat: Nagytotál
korosztály: 16-99
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román