Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. június 19. szombat
Boldog névnapot Gyárfás nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Légy úrrá a szorongásodon! - 99 egyszerű módszer, hogyan uraljuk rejtett...
Brass, Julian - Légy úrrá a szorongásodon! - 99 egyszerű módszer, hogyan uraljuk rejtett...
Brass, Julian
Légy úrrá a szorongásodon! - 99 egyszerű módszer, hogyan uraljuk rejtett...

kiadó: Partvonal
cikkszám: 11205927
ISBN: 9786156058126
megjelenés: 2020-05-25
Utolsó darab!
Ár: 3499 Ft
webes rendelés esetén: 3149 Ft
 
Leírás:
Julian Brass eltökélte, hogy komoly hatással lesz azoknak az embereknek az életére, akik úgy döntöttek, hogy - hozzá hasonló módon - a boldogabb élet reményében szembenéznek a szorongásukkal. A Légy úrrá a szorongásodon gyakorlatias és könnyen elvégezhető gyakorlatokat kínál, amelyek segítségével bárki szembe szállhat a kihívásokkal - társadalmi hovatartozásától, földrajzi helyzetétől és fizikai képességeitől függetlenül.
A sikeres média- és üzleti tanácsadóvá vált férfi megosztja velünk életének legfélelmetesebb, legkeményebb és legmagányosabb időszakát, amikor nem becsülte eléggé önmagát, így a stressz, a depresszió és az érzelmi hullámvölgyek uralták a hétköznapjait. Ám a gyakorlatoknak köszönhetően Julian megtanulta, hogyan használhatja ki a szorongásban rejlő erőt. A szerző roppant őszinte, motiváló, orvosilag is alátámasztott, hiteles és - nem utolsó sorban szellemes - meglátásait olvasva világossá válik számunkra, miért ajánlják jó szívvel neves sportolók, orvosok, üzletemberek, jógik, nyugati és keleti spirituális vezetők a nemzetközi sikereket elért könyvet.

Tulajdonságok:
terjedelem: 296 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Bosnyák Gabriella
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román