Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. október 24. vasárnap
Boldog névnapot Salamon nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Nem akarom, hogy így láss
Vincze Erika - Nem akarom, hogy így láss
Vincze Erika
Nem akarom, hogy így láss

kiadó: Parnasszus Könyvek (Tipp Cult Kft.)
cikkszám: 11206032
ISBN: 9789639781832
megjelenés: 2020-05-29
Készleten
Ár: 1470 Ft
webes rendelés esetén: 1323 Ft
 
Leírás:
"Mit számít a holnap. Minden más számít, éppen csak az nem. Hogy mivel telik el ez a perc. A mostani. Ha már cigit szívtál, kint voltál, telefonálni nem akarsz. Csak gondolkozni lehet. Újra és újra átpörgetni mindent, közben remélni, hogy a forgó éles kések lassan kicsorbulnak. Hogy enyhül a harag. Annyi és annyi hiba miatt. Megannyi olyan tett és szó miatt, amiről nincsen emléked. Végig venni újra, mi vezetett ából bébe. Kirakni a mozaikot, hiába hiányzik annyi darabja. Egyik pillanatban még minden egész, aztán összepisilve ébredsz a körúton, és megszűnni akarsz. Minden cselekedettel, minden emlékkel együtt kitörlődni mindenhonnan, ahol már csak szégyen és szánalom maradt. A gyerek szemébe nézni, hogy nem tudom, mi történt, de sajnálom. Nem tudom megígérni, hogy nem történik meg újra. "

Vincze Erika, Budapesten született 1988-ban. Költő, író, matematikus. A Különjárat szépirodalmi csoport alapító tagja. Versei megjelentek A hetedik, Ambroozia, Holdkatlan, Parnasszus és Szőrös Kő folyóiratban, valamint a Mesterek és Tanítványok I-II. antológiában. Férjével, Nagy-Szergő Gergellyel közös versekötetük 2019-ben jelent meg Bemetszés - Kimetszés címmel.

Tulajdonságok:
terjedelem: 110 oldal
borító: puhatáblás
sorozat: Parnasszus Könyvek P-Pro VI.
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román