Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. november 23. hétfő
Boldog névnapot Kelemen, Klementina nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Hasimoto-betegség - Pajzsmirigybetegek kézikönyve a gyökeres életmódváltáshoz
Wentz, Izabella Dr. - Nowosadzka, Marta Dr. - Hasimoto-betegség - Pajzsmirigybetegek kézikönyve a gyökeres életmódváltáshoz
Wentz, Izabella Dr. - Nowosadzka, Marta Dr.
Hasimoto-betegség - Pajzsmirigybetegek kézikönyve a gyökeres életmódváltáshoz

kiadó: Partvonal
cikkszám: 11206445
ISBN: 9786155783876
megjelenés: 2020-07-07
Készleten
Ár: 3699 Ft
webes rendelés esetén: 3329 Ft
 
Leírás:
A Hasimoto-pajzsmirigygyulladás az egyik leggyakoribb autoimmun betegség. A pajzsmirigy rendellenes működéséből eredő tipikus tünetek - például a testsúlynövekedés, a hidegérzékenység, a hajhullás, a levertség és a székrekedés - mellett a betegek többségénél savas reflux, tápanyaghiány, vérszegénység, táplálékintolerancia, hipoglikémia és fogínyproblémák lépnek fel, illetve megnő a bélfal átjárhatósága.
Mi zajlik valójában a Hasimoto-betegség és ezen összetett tünetcsoport hátterében? A szervezet csapdába kerül, és az immunrendszer túlterheltsége miatt káros körfolyamat veszi kezdetét, amely önmagát erősíti, és egyre súlyosabb és súlyosabb károkat okoz.
Ez a könyv olyan életmódbeli változásokat ismertet, amelyek lépésről lépésre lebontják a Hasimoto-kór káros mechanizmusait. Izabella Wentz maga is végigjárta a Hasimoto-betegség nehéz útját, és gyógyszerészként úttörőnek számító életmódbeli változásokat javasol, amelyek sikeresen alkalmazhatók a betegség kezelésében. Jelen kötetben háromévnyi kutatás eredményeit foglalja össze, és reményt ad azoknak is, akik talán már nem mernek reménykedni.

Tulajdonságok:
terjedelem: 368 oldal
borító: keménytáblás
fordította: dr. Molnár Csaba
sorozat: Partvonal egészségünkre!
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román