Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. május 24. kedd
Boldog névnapot Eszter, Eliza nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A gyűlölet fogságában - A harag, az ellenségesség és az erőszak alapjai gondolkodásunkban
Beck, Aaron T. - A gyűlölet fogságában - A harag, az ellenségesség és az erőszak alapjai gondolkodásunkban
Beck, Aaron T.
A gyűlölet fogságában - A harag, az ellenségesség és az erőszak alapjai gondolkodásunkban

kiadó: Gabo
cikkszám: 11206705
ISBN: 9789634069942
megjelenés: 2020-07-31
Készleten
Ár: 4790 Ft
webes rendelés esetén: 4311 Ft
 
Leírás:
A világhírű pszichiáter dr. Aaron T. Beck, akit sokan a kognitív terápia atyjának tartanak, A gyűlölet fogságában című művében forradalmi és gondolatébresztő nézőpontból mutatja be a romboló viselkedést. A gondolati folyamatok és az érzelmi, illetve viselkedéses reakciók közti kapcsolatról lefektetett alapelveit vonatkoztatja az emberiség sötét oldalára. Bámulatos részletességgel ismerteti, hogy a destruktív viselkedésmód - a családon belüli erőszak, a bigottság, a népirtás és a háborúskodás - alapelemei a mindennapi élet frusztrációival közös mintát követnek. A gyűlölet fogságában radikálisan megváltoztatja az erőszakról alkotott véleményünket, és szilárd keretet ad az azáltal okozott problémák helyrehozásához.

AARON T. BECK M.D., a University of Pennsylvania School of Medicine nyugalmazott professzora, és a Beck Institute for Cognitive Therapy and Research elnöke. Legalább tizennyolc jelentős szakmai díjat kapott olyan szervezetektől, mint a National Institute of Mental Health, az Amerikai Pszichiátriai Egyesület, az Amerikai Pszichológiai Társaság, és az American Psychopatological Association. A pennsylvaniai Wynnewoodban él feleségével, Phyllis Beck bírónővel, négy gyermekük és nyolc unokájuk van.

Tulajdonságok:
terjedelem: 462 oldal
borító: keménytáblás
fordította: dr. Berghammer Rita
sorozat: Gabo pszichológia
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román