Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. május 23. hétfő
Boldog névnapot Dezső nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A csoportpszichoterápia elmélete és gyakorlata
Yalom, Irvin D. - Leszcz, Molyn - A csoportpszichoterápia elmélete és gyakorlata
Yalom, Irvin D. - Leszcz, Molyn
A csoportpszichoterápia elmélete és gyakorlata

kiadó: Park
cikkszám: 11206841
ISBN: 9789633554173
megjelenés: 2020-08-11
Készleten
Ár: 8490 Ft
webes rendelés esetén: 7641 Ft
 
Leírás:
Irvin D. Yalom A csoportpszichoterápia elmélete és gyakorlata című munkája jó ideje a szakterület alapvető tankönyve, az utóbbi évtizedek egyik legnagyobb hatású pszchiátriai tárgyú műve.
Az ötödik, bővített kiadás Dr. Molyn Leszcz közreműködésével jött létre. A szerzők közel egy évtized új kutatásaira és saját, széleskörű klinikai ismereteikre és tapasztalatukra támaszkodva mutatják be a csoportpszichoterápiával kapcsolatos legújabb kutatásokat, kézikönyveket, megismertetve a szakterület legfrissebb eredményeit. A kötet új részekkel bővült, melyek a rövid csoportterápiát, az online terápiás csoportokat, az etnokulturális különbségeket, a traumák kezelését valamint a speciális és strukturált csoportokat (az addikcióval küzdők és a szomatikus betegek számára indított csoportokat) állítják középpontba. A szerzőpáros a szövegbe illusztrációként beillesztett, életközeli esettanulmányokat az általuk vezetett több ezer csoportterápiás ülés anyagából merítette.
A csoportterápia területén jelenleg ez az informatív, egyszerre tudományos és olvasmányos új kiadás a legfrissebb, legátfogóbb munka.

Tulajdonságok:
terjedelem: 835 oldal
borító: keménytáblás
fordította: Nagy Mónika Zsuzsanna
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román