Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. október 27. szerda
Boldog névnapot Szabina nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A hihetetlen Stan Lee - A Marvel igazi szuperhőse
Fingeroth, Danny - A hihetetlen Stan Lee - A Marvel igazi szuperhőse
Fingeroth, Danny
A hihetetlen Stan Lee - A Marvel igazi szuperhőse

kiadó: HVG Kiadó Zrt.
cikkszám: 11207232
ISBN: 9789633049471
megjelenés: 2020-09-15
Készleten
Ár: 4900 Ft
webes rendelés esetén: 4410 Ft
 
Leírás:
STAN LEE minden idők leghíresebb és legsikeresebb amerikai képregényalkotója volt, fantasztikus karrierjét azonban konfliktusok és ellentmondások jellemezték. Tényleg ő lett volna a legkreatívabb elme? Vagy csak szerencsés és nem különösebben tehetséges potyautas volt, aki ahhoz értett, hogy jól helyezkedjen és lenyúlja mások ötleteit? Vagy valami egészen másról szólna a történet?
Danny Fingeroth a Marvel Comics írójaként és szerkesztőjeként több mint 40 éven át dolgozott közvetlen munkatársaként, így valódi bennfentesnek számít. Egyedülálló könyvéből nemcsak Stan Leet, a képregényalkotót, porondmestert, üzletembert, kreatív szellemet, médiasztárt és látnokot ismerhetjük meg, hanem a Marvel és a szuperhősök eredettörténetét is.
A Hihetetlen Stan Lee - A Marvel igazi szuperhőse az első olyan átfogó életrajz Stan Leeről - a Pókember, a Bosszúállók, az X-Men és az Ezüst Utazó megálmodójáról -, amelyben a szerző olyan egyedi kontextusba helyezi Lee életét és munkásságát, amelyre egyetlen másik író sem lenne képes.

Tulajdonságok:
terjedelem: 408 oldal
borító: keménytáblás
fordította: Rusznyák Csaba
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román