Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. október 19. hétfő
Boldog névnapot Nándor nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Üdvöz légy, Mária - Így imádkozik Ferenc pápa a Szűzanyához
Ferenc pápa - Pozza, Marco - Üdvöz légy, Mária - Így imádkozik Ferenc pápa a Szűzanyához
Ferenc pápa - Pozza, Marco
Üdvöz légy, Mária - Így imádkozik Ferenc pápa a Szűzanyához

kiadó: Jezsuita
cikkszám: 11207255
ISBN: 9789634420309
megjelenés: 2020-09-16
készlet: Raktáron
Ár: 3800 Ft
webes rendelés esetén: 3420 Ft
 
Leírás:
Mi rejtezik talán legtöbbször elmondott imádságunk jól ismert szavai mögött? Mit jelentenek kijelentései Jézus édesanyjáról? Mit gondol róluk, vagyis Szűz Máriáról Ferenc pápa? A Jezsuita Kiadó legújabb kötetében a szentatya vall a katolikusok egyik legfontosabb imájáról, az üdvözlégyről. "Isten a mi Atyánk, az egyház pedig Máriában fordítja felénk Isten legsugárzóbb anyai arcát" - mondja Ferenc pápa a Szűzanyáról, a hozzá fohászkodó imádságról pedig így beszél: "Az üdvözlégyet már kicsiny gyermekkorunkban megtanítják nekünk, és ha néha hosszú időszakokra elfeledkezünk is róla, főképp a nehézségek között visszatér ajkunkra és - mindenekelőtt - a szívünkbe."

A Jezsuita Kiadó gondozásában 2018-ban megjelent Mi Atyánk című kötethez hasonlóan ezúttal is Marco Pozza olasz pap, újságíró és televíziós műsorvezető kérdezte Ferenc pápát. Az üdvözlégyet nyolc fejezetben elmélkedik végig interjú formájában, az egyes szakaszok közé Ferenc pápa Szűz Máriáról szóló, rövidebb alkalmi szövegei ékelődnek. Lezárásként egy Magnificat-fejezettel egészül ki a beszélgetés, a könyv rövid második részében pedig Marco Pozza szövi tovább a beszélgetés fonalát börtönpasztorációs munkássága során megtapasztalt Mária-élményeit felidézve.

Tulajdonságok:
terjedelem: 150 oldal
borító: keménytáblás
fordította: Mátyus Norbert
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román