Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. október 19. hétfő
Boldog névnapot Nándor nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Amikor Szécsi Pál a csöveken keresztül üzent - Avagy így tanultuk a szerelmet
Karafiáth Orsolya - Amikor Szécsi Pál a csöveken keresztül üzent - Avagy így tanultuk a szerelmet
Karafiáth Orsolya
Amikor Szécsi Pál a csöveken keresztül üzent - Avagy így tanultuk a szerelmet

kiadó: Scolar
cikkszám: 11207646
ISBN: 9789635092413
megjelenés: 2020-10-13
készlet: Raktáron
Ár: 3999 Ft
webes rendelés esetén: 3599 Ft
 
Leírás:
"Már kisiskolásként is állandóan a világvégéről fantáziáltunk." "Hatalmas pusztaság lesz mindenhol - suttogta Zsuzsi -, a kiserdő is eltűnik, a közért is eltűnik!" "Tetemek szegélyezik majd az utat, míg az iskolába érünk" - emelte a tétet Kata. "Hogyan szegélyeznék már - vágott közbe a szerelmem, Laci -, szerinted az iskola megmarad?" Egykedvűen vonogattam a vállam. "Sajnos még nagyon sok időnk van az apokalipszisig - mondtam, büszkén arra, micsoda szavakat ismerek -, nem jön el elég hamar." És tudtam, hogy mindez semmit nem számít: előbb végez velünk a szerelem..."

"Évek óta kitartóan gyakorlom a tudatos álmodást. Amikor az alvó pontosan tudja, hogy épp álmodik. Meg kell próbálni körbefordulni, gondolatban. Aki így forog, mozgásával kimetszi a valóságot, egy kört, egy buborékot vág a levegőből. Léggömbben lebeg, aminek a széle fény. Amikor álmomban szép lassan körbeforgok, egy másik nő leszek, akit a betűző nap épp felébreszt. Elvégzek egy valóságtesztet, de a valóság becsap, visszaalszom, majd belül ébredek fel, egy másik tükör belsejében."

Karafiáth Orsolya legújabb könyve olyan, mint ez az álom: körbe-körbe az önismeret tükörlabirintusában, ahol minden tükörfal egy-egy új tekintet, egy-egy új érzelem fénytörése. A szerelmi csetlés-botlás hol vicces, hol drámai pillanatai körkörösen ismétlődnek, mígnem végül ez az álombéli körmozgás kimetszi a valóságból, és megjeleníti előttünk az elbeszélői hang tulajdonosát, aki, miután üggyel-bajjal kievickélt az útvesztőből, harsányan és szívből röhög ezen az egészen.

Tulajdonságok:
terjedelem: 273 oldal
borító: keménytáblás
illusztrálta: G. Horváth Boglárka, Dénesh Ghyczy, Horváth Roland, Silard Isaak, Thomas Keller, Legát Anna Franciska, Legát Tibor, Somogyi Réka
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román