Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. május 23. hétfő
Boldog névnapot Dezső nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A boldogságkeresés útjai és útvesztői - Az érett személyiségtől a kiegyensúlyozott párkapcsolatig
Kopp Mária - Skrabski Árpád - A boldogságkeresés útjai és útvesztői - Az érett személyiségtől a kiegyensúlyozott párkapcsolatig
Kopp Mária - Skrabski Árpád
A boldogságkeresés útjai és útvesztői - Az érett személyiségtől a kiegyensúlyozott párkapcsolatig

kiadó: L'Harmattan - KINCS
cikkszám: 11208612
ISBN: 9789634147329
megjelenés: 2020-12-08
Készleten
Ár: 3500 Ft
webes rendelés esetén: 3150 Ft
 
Leírás:
Hol a boldogság mostanában? - teszi fel az emberiség minduntalan a lét örök kérdését Petőfi Sándorral. Amióta világ a világ, nemzedékek sora fürkészi a választ, ám a kiegyensúlyozott párkapcsolatnál még senki nem tudott jobb feleletet adni. Napjaink közszelleme ugyanakkor a legkevésbé sem kedvez a hosszú távú, Uram bocsá', életre szóló elköteleződésnek.
Pedig, amint Kopp Mária és Skrabski Árpád munkássága is igazolja, a család nem csupán a boldogság kimeríthetetlen forrása, de minden másnál jobb egészség- és életvédő tényező. Rokonaik, ismerőseik, barátaik a megmondhatói: tudományos téziseikért a szerzőpáros tagjai párját ritkítóan örömteli házasságukkal álltak jót.
Látva a jelen kötet előzményét jelentő korábbi könyv sikerét, lányaik, Skrabski Luca és Fruzsina, valamint az azóta Kopp Mária nevét viselő családkutató szervezet, a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) kezdeményezték, hogy a mű lásson ismét napvilágot. Válasszák nászajándékként, jegyeskurzusok, etikaórák segédanyagként, avagy kapcsolatépítő olvasmányként, zöldfülű és veterán párok egyaránt fognak újat találni benne.

Tulajdonságok:
terjedelem: 183 oldal
borító: puhatáblás
illusztrálta: Szűcs Édua
megjegyzés: negyedik, javított és bővített kiadás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román