Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. július 30. péntek
Boldog névnapot Judit, Xénia nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

PICaROUND színező
PICaROUND színező

PICaROUND színező

kiadó: Bokor Nándor László
cikkszám: 11208702
ISBN: 2012111642466
megjelenés: 2020-12-11
Készleten
Ár: 2990 Ft
 
Leírás:
A történet úgy kezdődött, hogy találkozott egymással két ember, egy fizikus és egy grafikus. Közös vonásuk, hogy mindketten gyermeki módon lelkesednek az optikai csodákért. Ebből a találkozásból született meg a PICaROUND!
Mi a PICaROUND? Egy különleges színező. Ha ajándéknak szánjuk: iparművészeti igényű egyedi ajándéktárgy, ha önmagunknak: kreatív és meditatív élményt nyújtó varázslat. Kreatív meglepetés kedves ismerőseinknek, vagy rejtélyes ajándék saját magunk részére.

Mielőtt másokat megajándékoznánk vele, próbáljuk ki mi magunk is: éljük át egyszer - vagy többször - (mert rá lehet szokni!) - a PICaROUND színező nyújtotta élményt. Találjuk meg benne a kreatív szórakozást, kikapcsolódást, áthangolódást, ráhangolódást belső világunkra. Egy titokzatos mandalát tartunk a kezünkben, melynek elkészítési folyamata is egyfajta meditatív szertartás.

Vegyük kezünkbe a régi (bakelit) nagylemez méretű és ezekre emlékeztető, igényes borítót. Első oldalán kis indexképek szemléltetik a használat módját, vagyis azt, hogy hogyan kezdjünk hozzá a színezéshez. Ugyanis a vékony vonalak közötti sávot csak színezni kell. Egyetlen színnel, körbe-körbe.
A hátsó borító külsején a színező kitöltés (kiszínezés) utáni állapota látható - ezt oda sem nézve takarjuk le, vagy távolítsuk el, ha meglepetésnek szánjuk az eredményt.
Legalkalmasabb eszköz a színezéshez a vékony filctoll, a tűfilc, az ecsetfilc. Sötét színt válasszunk, a később tapasztalható optikai illúzió erősebb érvényesüléséhez. A színezést kívülről kezdve, a kör közepe felé haladva végezzük, a két vonal közötti fehér sávot minél pontosabban kitöltve. Ilyen módon a kép részletei csak lassan válnak kivehetővé és türelmes munkálkodásunk eredménye néhány lépés távolságból fog valóságosan kirajzolódni szemünk előtt.
Nincs okunk elkeseredni, ha kezünk nem olyan biztos és kifutunk a vonalak közül: a kiszínezett kép távolról nézve úgy is tökéletes lesz.

Digitális detox! Végre nem a számítógép mellett ülsz órákat. Kezed dolgozik, gondolataid szabadon szárnyalhatnak és magad is elcsodálkozol, ha messziről megnézed, hogy mit alkottál. Kapcsold ki magadat a világ körforgásából néhány órára.
PICaROUND!

Boltunkban az alábbi színezők kaphatók:
No032 József Attila
No013 Radnóti Miklós
No011 Ady Endre
No018 Pilinszky János
No019 Karinthy Frigyes
No096 Karinthy Frigyes-Kosztolányi Dezső
No010 Hamvas Béla
No084 Bob Dylan
No009 Krasznahorkai László
No122 Esterházy Péter

Megrendelésnél a Megjegyzéshez írhatják be, hogy melyiket színezőt választják.
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román