Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. augusztus 6. péntek
Boldog névnapot Berta, Bettina nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Jelen, máshol, sehol - Versek, versfordítások (2020-1962)
Csuday Csaba - Jelen, máshol, sehol - Versek, versfordítások (2020-1962)
Csuday Csaba
Jelen, máshol, sehol - Versek, versfordítások (2020-1962)

kiadó: Magyar Napló
cikkszám: 11208874
ISBN: 9789635410231
megjelenés: 2020-12-19
Utolsó darab!
Ár: 2800 Ft
webes rendelés esetén: 2520 Ft
 
Leírás:
"Most pedig, mélyen tisztelt Publikum, szemtanúi lehetnek a Nagy Lelepleződésnek: egy 76 éves műfordító, aki egész pályáját a hispán nyelvű kultúra szolgálatának szentelte, előlép a rivaldafénybe önálló kötetbe rendezett saját verseivel, és kiderül róla, hogy kezdettől egy álruhás költő. Jó, jó, a közönség figyelmes tagjai ezt eddig is sejthették, hiszen Csuday költeményei már a hetvenes évek óta megjelentek folyóiratokban, de csak nagyon ritkán.
Igen, Hölgyek és Urak, ez a bemutatkozó verseskönyv több mint fél évszázad termését tartalmazza, ráadásul visszafelé haladva az időben - dobpergést kérek, ez már-már világszám! Ha végignézik a produkciót, megfigyelhetik, hogy ez a költő-műfordító valódi virtuózként mindent tud, amit csak érdemes, az összes kunszt ott lapul a zsebében: lesz itt ez-az, rím és jambus és időmérték, strófa és szabadvers és lírává emelt minipróza, szerelem és napihír, orvosi tanács és mediterrán utazás, dobpergés, param-pam!
A saját versek után pedig a költő újra magára ölti az álruhát, és átnyújt egy csinos csokrot a fordításaiból, került bele Borges is, Neruda és Pessoa, csak tessék, csak tessék, világszám!"

Tulajdonságok:
terjedelem: 214 oldal
borító: puhatáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román