Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. április 18. vasárnap
Boldog névnapot Andrea, Ilma nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Vagy nem vagy - Késő modern egzisztenciakísérletek
Sik Domonkos - Vagy nem vagy - Késő modern egzisztenciakísérletek
Sik Domonkos
Vagy nem vagy - Késő modern egzisztenciakísérletek

kiadó: Kijárat
cikkszám: 11209639
ISBN: 9786155160851
megjelenés: 2021-03-29
Készleten
Ár: 3300 Ft
webes rendelés esetén: 2970 Ft
 
Leírás:
Egy érdeklődő újságíró, egy hajléktalanszálló elszánt vezetője, egy rezignált portás, egy bohém életművész, egy dühös lázadó, egy cinikus önkormányzati képviselő és egy lelkes lelkész.
Hétköznapi szereplők, nem hétköznapi fénytörésben. Különböző stratégiák, amelyekkel boldogulni próbálnak a késő modernitás útvesztőiben.
Miként fogalmaznák meg a gondolataikat, ha történetesen (egzisztencialista) filozófusok lennének? Mit mondanának egymásnak az élet értelméről, a szabadság lehetőségéről, a vágy és szenvedés természetéről? Tudnak-e kezdeni valamit az igazság szilánkjaival, ha bele vannak gabalyodva a csúsztatások és tévképzetek sűrű szövetébe? Megérthetik-e egymást, vagy elkerülhetetlen a kölcsönös félreértések tragikomédiája? Van-e választásuk, vagy csupán sodródnak saját valós és elképzelt kereteik közé zárva?
Ez a könyv ezekre a kérdésekre keresi a választ. Kísérletet tesz a késő modern állapot átvilágítására - kerülve a filozófiai szakzsargont, de nem térve ki az emberi létre vonatkozó kérdések elől.

Tulajdonságok:
terjedelem: 327 oldal
borító: puhatáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román