Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. május 21. szombat
Boldog névnapot Konstantin nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Viktor Frankl gondolatai hitről és Istenről
Lukas, Elisabeth - Viktor Frankl gondolatai hitről és Istenről
Lukas, Elisabeth
Viktor Frankl gondolatai hitről és Istenről

kiadó: Ursus Libris
cikkszám: 11210147
ISBN: 9786155786358
megjelenés: 2021-05-07
Készleten
Ár: 2700 Ft
webes rendelés esetén: 2430 Ft
 
Leírás:
Viktor Frankl, a holokausztot túlélő orvos-filozófus, a logoterápia megalapítója mélyen hívő ember volt. Különösen élénken foglalkoztatták a pszichológia és a vallás határterületei, a terápia és a lelkigondozás kapcsolata, a személyes istenkép, az emberi élet értelmének keresése megváltozott világunkban. Frankl tanítványa, Elisabeth Lukas ehhez a könyvéhez mestere hittel, vallásossággal, Istennel és a magasabb rendű értelemmel kapcsolatos írásaiból válogatott idézeteket, hozzájuk kapcsolva saját értelmezéseit, megvilágítva jelentésüket korunk embere számára.

"Zaklatott korunkban talán segíthetnek ezek a gondolatok néhány embernek abban, hogy új utakra leljen - egy olyan korban, amelyben a tradíció érvényét veszíti, kiürülnek a templomok, egybeolvadnak a kultúrák, különböző politikai irányzatok csapnak össze, s amelyben, úgy tűnik, a gazdasági nyereségesség az egyetlen mérce. Talán lesznek, akik Frankl útmutatásainak köszönhetően olyan erős metafizikai támaszt találnak, mint amilyen Franklt is megtartotta minden szenvedés közepette. Talán a 21. században valóságos áldásnak bizonyul, ha az ember rendelkezik ilyen támasszal."

Tulajdonságok:
terjedelem: 184 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Kalocsai Varga Éva
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román