Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. október 15. péntek
Boldog névnapot Teréz nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Az igazság VAN
Srí H.V.L. Púndzsa - Az igazság VAN
Srí H.V.L. Púndzsa
Az igazság VAN

kiadó: Filosz
cikkszám: 11211983
ISBN: 9789639841475
megjelenés: 2021-09-22
Készleten
Ár: 5900 Ft
webes rendelés esetén: 5310 Ft
 
Leírás:
"Srí Ramana Maharsi megvilágosodott tanítványa, Pápádzsí (angolosan Papaji) a XX. század végének egyik legnagyobb hatású tanítója volt. Tanításainak mindmáig legteljesebb gyűjteményét tervezi megjelentetni magyarul a Filosz Kiadó.Mindmáig a legteljesebb gyűjtemény a XX. század végének egyik legnagyobb hatású mestere, Srí H. V. L. Púndzsa, más néven Pápádzsi tanításaiból. Válogatás az 1990 és 1997 között elhangzott beszélgetésekből, melyeket az őt felkeresőkkel folytatott az úgynevezett szatszangokon (a kifejezés szó szerinti jelentése: az igazság társaságában lenni).

Az igazság most van itt, nem pedig könyvekben és hangfelvételeken található! Könyveket olvasni olyan, mintha az étlapot olvasgatnád: az nem az étel. Az ételt el kell fogyasztanod, a tapasztalatot meg kell szerezned. Ha a könyvek megszabadítanának, a könyvtárosok lennének az elsők, akik megvilágosodnának, de a folyópart megfelelőbb hely a könyvtárnál."

Tulajdonságok:
terjedelem: 586 oldal
borító: keménytáblás
fordította: Malik Tóth István
sorozat: Arunácsala Könyvek
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román