Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. május 26. csütörtök
Boldog névnapot Fülöp, Evelin nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Pszichodinamikus mozgás- és táncterápia
Merényi Márta - Korbai Hajnal (szerk.) - Pszichodinamikus mozgás- és táncterápia
Merényi Márta - Korbai Hajnal (szerk.)
Pszichodinamikus mozgás- és táncterápia

kiadó: L'Harmattan - MMTKE - ELTE Bárczi Gusztáv GYKTKKP
cikkszám: 11212001
ISBN: 9789634147985
megjelenés: 2021-09-22
Utolsó darab!
Ár: 3990 Ft
webes rendelés esetén: 3591 Ft
 
Leírás:
A szabad mozgásra és a testi érzetekre való tudatos figyelemre építő önismereti és pszichoterápiás lehetőségekről szól ez a hiánypótló kötet. A Magyarországon kifejlesztett pszichodinamikus mozgás- és táncterápiáról (PMT) számos rangos folyóiratban jelentek meg elméleti és módszertani tanulmányok, de ez az első olyan könyv, amely a hazai szakemberek írásait integrálja.
Test-Tudat-Terápiák címmel indított kiadványsorozatunk első kötete nem jöhetett volna létre több évtized szakmai műhelymunkája nélkül. A PMT módszere súlyos pszichiátriai betegségben és személyiségzavarban szenvedő páciensek gyógyításának útkereséséből fejlődött ki a nyolcvanas évek kezdetétől, majd a pszichés problémák szélesebb körében is hatékonynak bizonyult. Ma már önismereti céllal is sokan csatlakoznak táncterápiás csoportokhoz, és egyre több szakember érdeklődését is felkeltette ez a testi élményt fókuszba helyező módszer. A segítő szakemberek számára szerveződött műhelyekből jött létre az a csapat, amely a most már kiforrott és megalapozott módszert kidolgozta. Ez a szellemi és gyakorlati alkotófolyamat jelenik meg a kiadvány szerzőinek munkáiban, számos színes esetleírással fűszerezve.

Tulajdonságok:
terjedelem: 331 oldal
borító: puhatáblás
sorozat: Test-Tudat-Terápiák
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román