Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. május 24. kedd
Boldog névnapot Eszter, Eliza nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Vezetés- és szervezetpszichológia
Klein Sándor - Vezetés- és szervezetpszichológia
Klein Sándor
Vezetés- és szervezetpszichológia

kiadó: Edge 2000
cikkszám: 11212628
ISBN: 9789639760554
megjelenés: 2021-11-03
Készleten
Ár: 9000 Ft
webes rendelés esetén: 8100 Ft
 
Leírás:
Klein Sándor a pszichológia tudomány doktora, professor emeritus a Pécsi Tudományegyetemen. Életére és munkásságára nagy hatással volt, hogy együtt dolgozhatott olyan zseniális emberekkel, mint a matematikatanítást alapvetően megváltoztató Dienes Zoltán vagy a humanisztikus pszichológiát a "tudósok világában" is elfogadtató Carl Rogers. Az utóbbi harminc évben a korszerű kiválasztási módszerek hazai elterjesztésén fáradozik.

Ez a könyv a Pszichológia a munka világában trilógia középső kötete: előzménye Klein Sándor: Munkapszichológia a 21. században című kötete, folytatása Klein Balázs és Klein Sándor könyve, A szervezet lelke. Célja, hogy tankönyvként szolgáljon mindazoknak, akik felsőfokú tanulmányaik során szeretnék megérteni a pszichológia szerepét a vezetésben, és hogy pszichológiai ismeretekkel és szemléletmóddal segítse azokat, akik nap mint nap legjobb képességeik szerint igyekeznek ellátni a szervezetek irányításának nehéz, de izgalmas és sok örömöt nyújtó feladatát.

A könyv 8., átdolgozott kiadása - megtartva a korábbi kiadások "törzsanyagát" - kiegészült a legújabb ismeretekkel, és az utóbbi néhány évben megjelent magyar és angol nyelvű "ajánlott könyvek" listájával, ezzel is segítve azokat, akik szeretnének még jobban elmélyedni a vezetés- és szervezetpszichológia rejtelmeiben.


Tulajdonságok:
terjedelem: 764 oldal
borító: keménytáblás
megjegyzés: 8. javított kiadás
sorozat: SHL Könyvek
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román