Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. november 30. kedd
Boldog névnapot András, Andor nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A szél hangja - Öten vannak. És az egyikük áruló.
Jia, Mai - A szél hangja - Öten vannak. És az egyikük áruló.
Jia, Mai
A szél hangja - Öten vannak. És az egyikük áruló.

kiadó: Libri
cikkszám: 11212651
ISBN: 9789634337546
megjelenés: 2021-11-03
Készleten
Ár: 3999 Ft
webes rendelés esetén: 3599 Ft
 
Leírás:
Öten vannak. És az egyikük áruló.Hangzhou, Kína, 1941.
A második világháború legádázabb időszakában Japán uralja Kínát. Hangzhou szépséges városában a japánok irányította bábkormány föld alatti háborút vív a kínai ellenállással.
Egy sötét éjszakán három férfit és két nőt kísérnek a Nyugati-tó partján álló elszigetelt épületbe. Mindegyikük a bábkormány munkatársa, ám a titkosrendőrség biztos benne, hogy közülük egy az ellenállásnak kémkedik. Egyikük sem távozhat, amíg az árulót le nem leplezik.
Hogy ártatlanságát bizonyítsa, mindegyik őrizetbe vett személy saját történettel áll elő, az események újabb és újabb változatát beszéli el, és egyre több a kérdőjel azzal kapcsolatban, mi is történt valójában. Vajon honnan tudhatjuk, hol végződik az igazság, és hol kezdődik a hazugság? Megbízhat-e bajtárs a bajtársban, író az adatközlőben, olvasó az elbeszélőben?
A szél hangja egyfelől történelmi kémthriller, másfelől játékos metafikció, Kína egyik legkülönlegesebb kortárs alkotójának mesterműve.
MAI JIA 1964-ben született, és ma az egyik legnépszerűbb kortárs író Kínában. Éveket töltött el a kínai hírszerző szolgálatok kötelékében, 1986 óta jelennek meg irodalmi szövegei. Első komoly sikerét a Kódfejtő című regény hozta el, amelyet 33 nyelvre fordítottak le, és amely magyarul 2016-ban jelent meg a Libri Kiadónál. Mai Jia regényeiből több tízmillió darabot adtak el világszerte, a szerző a legtekintélyesebb kínai irodalmi elismerést, a Mao Dun-díjat is elnyerte. A 2007-ben megjelent A szél hangjából több mint egymillió példányt vásároltak Kínában.

Tulajdonságok:
terjedelem: 429 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Kiss Marcell

felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román