Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. május 21. szombat
Boldog névnapot Konstantin nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A boldogság hipotézise - Ősi bölcsességek a mában
Haidt, Jonathan - A boldogság hipotézise - Ősi bölcsességek a mában
Haidt, Jonathan
A boldogság hipotézise - Ősi bölcsességek a mában

kiadó: Corvina
cikkszám: 11212842
ISBN: 9789631367799
megjelenés: 2021-11-15
Utolsó darab!
Ár: 4990 Ft
webes rendelés esetén: 4491 Ft
 
Leírás:
Jonathan Haidt azt vizsgálja, honnan ered a boldogság, és ennek kapcsán milyen elméletek bukkantak fel a történelem során.A modern tudományos kutatások fényében Haidt ősi bölcsességek nyomába ered, hogy belőlük megfogalmazhassa a lehetséges tanulságokat, és megvilágítsa, ezek hogyan is alkalmazhatók a mindennapi életben.

A szerző tíz gondolatot állít a középpontba, amelyeket a múlt nagy filozófusai és gondolkodói - Buddha, Konfuciusz, Platón, Jézus, Marcus Aurelius, Mohamed és mások - a kiegyensúlyozott és boldog életről vallottak, és egyben különféle recepteket ad számunkra, hogy megtalálhassuk a mindennapjainkban a legfontosabb célokat, és egyáltalán választ találhassunk az ősi kérdésekre: "Mi életünk értelme?" "Hogyan éljünk boldogan?"

A boldogság hipotézise arról szól, hogyan tudunk egymással kijönni, boldogságra lelni, erkölcsi és pszichés értelemben fejlődni, és célt és értelmet találni az életben.

"Ez az üde és egyéni hangú könyv bepillantást nyújt abba, hogy az emberek a különféle történelmi korszakokban és kultúrákban miképp vélekedtek a boldogságról. Élvezetes, fontos és rendkívül olvasmányos munka."
Csíkszentmihályi Mihály

"Humánus, szellemes és egyben megnyugtató olvasmány... Briliánsan ötvözve nyújt bepillantást az ősi kultúrákba és egyben a modern pszichológiába."
The Times


Tulajdonságok:
terjedelem: 327 oldal
borító: keménytáblás
fordította: Papolczy Péter
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román