Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. november 30. kedd
Boldog névnapot András, Andor nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Ma négykézláb akarok járni - Felnőttmonológok
Skaber, Linn - Aisato, Lisa (illusztr.) - Ma négykézláb akarok járni - Felnőttmonológok
Skaber, Linn - Aisato, Lisa (illusztr.)
Ma négykézláb akarok járni - Felnőttmonológok

kiadó: Scolar
cikkszám: 11212863
ISBN: 9789635094417
megjelenés: 2021-11-16
Készleten
Ár: 4975 Ft
webes rendelés esetén: 4478 Ft
 
Leírás:
"Szóval azt hitted, hogy már felnőtt vagy? Adj nekem pár percet, és elbeszélgethetünk róla."

Felnőttnek lenni azt jelenti, hogy mentesülünk a fiatalkori káosztól, és megállunk a saját lábunkon. De vajon tudjuk-e, kik vagyunk valójában, és sikerül-e megőriznünk az élet iránti örömünket és kíváncsiságunkat?

Linn Skaber saját és mások élményeit használta fel arra, hogy fiktív monológokat, rövid történeteket írjon, amelyekben az élet e jelentős szakaszáról próbál mondani valamit. Ír ráncokról és edzéshisztériáról, magányról, szenvedélyről és vágyról, nagy és kis gondokról, megszakadó kapcsolatokról, egymásra találásról, szerelemről és illatokról, amelyeket sohasem felejtünk. A Szívem egy bezárt bódé című kötethez hasonlóan e szövegek is könnyű tollal íródtak, ugyanakkor a már ismert Skaber-stílushoz híven árad belőlük a komolyság.

"Ismét megdöbbentett, hogy a sok területen tehetséges Linn Skaber mennyire jól ír szépirodalmat (...) A Szívem egy bezárt bódéhoz hasonlóan ezt a könyvet is Lisa Aisato illusztrálta. A maguk humoros, megható és pozitív életszemléletével remekül illenek egymáshoz."
(Kathrine Kroger, Dagbladet)

"Milyen csodálatos könyv! Szívmelengető és szép, fájdalmas és szomorú, de időnként nagyon vidám is. Linn Skaber könnyedén és fesztelenül ír, szinte látni a szeme ragyogását a sorok között. A könyvet olvasva visszavágyunk a koronavírus-járvány előtt megszokott, felnőtt életünkhöz."
Trine Saugestad Hatlen, VG

Tulajdonságok:
terjedelem: 288 oldal
borító: keménytáblás
fordította: Patat Bence
illusztrálta: Lisa Aisato
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román