Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. május 24. kedd
Boldog névnapot Eszter, Eliza nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Gondolataink fogságában - Találd meg az értelmet az életedben és a munkádban Viktor E. Frankl...
Pattakos, Alex - Dundon, Elaine - Gondolataink fogságában - Találd meg az értelmet az életedben és a munkádban Viktor E. Frankl...
Pattakos, Alex - Dundon, Elaine
Gondolataink fogságában - Találd meg az értelmet az életedben és a munkádban Viktor E. Frankl...

kiadó: Ursus Libris
cikkszám: 11212995
ISBN: 9786155786419
megjelenés: 2021-11-22
Készleten
Ár: 3500 Ft
webes rendelés esetén: 3150 Ft
 
Leírás:
A krétai gyökerekkel rendelkező görög-amerikai dr. Alex Pattakos és felesége, Elaine Dundon mentálhigiénés és üzleti tanácsadóként sok éve elhivatottan azon dolgoznak, hogy bebizonyítsák: lehet és kell értelmet felfedezni a munkában, a munkahelyen és a hétköznapi életben.

Legismertebb könyvük a Gondolataink fogságában, amelyet már több mint húsz nyelvre lefordítottak. A munka nemes és értelemteljes voltát már sokan és sokféle módon igyekeztek bemutatni, ugyanakkor korábban senki sem írt arról, milyen haszna és tanulsága lehet a munka világában Viktor Frankl, a holokausztot túlélő orvos-filozófus, a logoterápia megalapítója szellemiségének. Dr. Pattakos arra kapott felhatalmazást és biztatást Frankltól élete vége felé, 1996-ban, hogy tegye elérhetővé a logoterápia tanítását az ebben a körben tevékenykedő emberek számára is, hozzájárulva ezzel a frankli örökség minél szélesebb körben való terjesztéséhez.

A kötet hét alapelv bevezetésével, számos jól eltalált történettel teszi könnyen emészthetővé és kézzelfoghatóvá az olvasó számára a logoterápia téziseit, új szempontokat hozva a karrier-tanácsadás, az üzleti coaching és a szervezetfejlesztés világába. "Az élet nem csak úgy megtörténik velünk - felelősek vagyunk érte, és rajtunk múlik, hogy aktív módon értelmet találjunk benne, ahogy Frankl tette még a náci haláltáborban is. Nem lehetünk áldozatok, nem lehetünk életünk passzív elszenvedői, és legfőképpen nem lehetünk gondolataink foglyai!"
idézet a könyvből


Tulajdonságok:
terjedelem: 255 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Draskovits Ildikó, Tavasz Kinga
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román