Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. január 17. hétfő
Boldog névnapot Antal, Antónia nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Gyermekágy - Testi-lelki útmutató az anyaság első hónapjaira
Lim, Robin - Gyermekágy - Testi-lelki útmutató az anyaság első hónapjaira
Lim, Robin
Gyermekágy - Testi-lelki útmutató az anyaság első hónapjaira

kiadó: Open Books
cikkszám: 11213191
ISBN: 9789635721641
megjelenés: 2021-12-06
Nincs készleten
Ár: 4999 Ft
webes rendelés esetén: 4499 Ft
 
Leírás:
"Robin Limtől tanultuk a legtöbbet a születésről és a szülővé válásról."
Cseke Eszter és S. Takács András, az On the Spot alkotói

Az anyává válás varázslatos és kihívásokkal teli időszakához nyújt segítséget ez a könyv számos gyakorlati tanáccsal és bölcsességgel kiegészítve. Érzékletesen kíséri végig olvasóját a szoptatás, a testi regenerálódás, a korai érzékszervi fejlesztés és a családtervezés kérdésein, hogy ezt a kimerítő, mégis katartikus időszakot minél nagyobb természetességgel és szeretettel élhesse meg. Aki egyszer anyává válik, testben és lélekben is új utakon indul el. Robin Lim azt vallja, hogy az anyaság erejétől jobb lehet a világ.
A magyar közönség először az On the Spot születésről szóló évadában ismerhette meg a világhírű bábát, Robin Limet. Cseke Eszter és S. Takács András a film készítése során olyan közel került hozzá, hogy második gyermekük születésekor Balira utaztak, hogy a szülés és a gyermekágy időszakát Lim bábáskodása mellett tölthessék. Ez az út vezetett oda, hogy a gyermekágyi időszakról írt könyve a nemzetközi siker után a magyar olvasókhoz is eljuthasson.
Robin Lim amerikai bába, író és költő, emberi jogi aktivista, nyolc gyermek anyja, és egyre több unoka nagymamája. Több mint tízezer gyereket segített már a világra. Klinikáin társaival a nap huszonnégy órájában küzd az anyák és gyermekeik biztonságáért. Áldozatos munkájáért elnyerte a CNN Év Hőse díjat.

Tulajdonságok:
terjedelem: 479 oldal
borító: keménytáblás
fordította: Szécsi Noémi
illusztrálta: Marcia Barnett-Lopez, Lance Sims
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román