Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. május 25. szerda
Boldog névnapot Orbán nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A szimbolikus élet - Válogatott írások (Második kötet)
Jung, Carl Gustav - A szimbolikus élet - Válogatott írások (Második kötet)
Jung, Carl Gustav
A szimbolikus élet - Válogatott írások (Második kötet)

kiadó: Scolar
cikkszám: 11213490
ISBN: 9789635094257
megjelenés: 2021-12-14
Készleten
Ár: 7475 Ft
webes rendelés esetén: 6728 Ft
 
Leírás:
Az életműsorozat 18. kötetét Jung korábban még németül is nehezen hozzáférhető írásai alkotják, amelyek olyan témákat érintenek, melyekkel tudományos alapossággal is foglalkozott.

A szimbolikus élet című kétrészes kötet különleges helyet foglal el ebben az életműsorozatban. Jung ugyanis tudományos munkássága során számos olyan előadást tartott, illetve rengeteg olyan könyvismertetőt, előszót és újságcikket írt, melyek sokáig még német nyelven is nehezen voltak elérhetők, pedig az életmű szerves részét alkotják, és olyan, a pszichológiához kapcsolódó témákkal is foglalkoznak, mint például az okkultizmus és a spiritizmus. Az első kötet az életműsorozat 1-4. kötetéhez kapcsolódó kiegészítő anyagokat tartalmazta, míg a mostani második kötet az 5-17. kötet tematikáját kiegészítő írásokat gyűjti egybe. Magyar vonatkozású kuriózum az az előszó, amelyet Jung egyik művének magyar kiadásához írt, illetve az 56-os forradalom kapcsán született rövid írása. Ahogy az életmű mindegyik kötetében, úgy ebben is alapos és precíz név- és tárgymutató segíti elő a gazdag és értékes anyagban való tájékozódást.


Tulajdonságok:
terjedelem: 951 oldal
borító: keménytáblás
fordította: Sára Balázs
megjegyzés: második kötet
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román