Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. május 21. szombat
Boldog névnapot Konstantin nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Nyúlfark
Updike, John - Nyúlfark
Updike, John
Nyúlfark

kiadó: 21. század
cikkszám: 11214307
ISBN: 9786155915802
megjelenés: 2021-12-04
Készleten
Ár: 3990 Ft
webes rendelés esetén: 3591 Ft
 
Leírás:
A Nyúl-sorozat utolsó utáni darabja 1999 őszén-telén, az új évezred árnyékában zajlik. Harry "Rabbit" Angstrom már tíz éve halott. A Nyúlfarkban a regényfolyam számtalan szála fonódik egybe, a családtagok visszatekintenek Harry emlékére, miközben továbbra is saját boldogságukat keresik.

"Nyúl" özvegye, Janice hozzáment Ronnie Harrisonhoz - annak a Thelmának az özvegyéhez, akivel Harrynek hosszú ideig viszonya volt. "Nyúl" fiát, Nelsont felesége, Pru elhagyta. Nelson leszokott a kokainról, és felnőtt létére otthon lakik Janice-szel és Ronnie-val.

A múlt váratlanul bukkan fel Harry törvénytelen lánya képében, akit eddig senki nem ismert. Harryre emlékezve a hálaadási vacsora feszültségekkel telítődik, veszekedésbe és keserű vádaskodásba torkollik, majd megelevenedik a múlt, Harry hamvasztásának napja, amikor a "Nyúl" földi maradványait tartalmazó urnát véletlenül ott felejtették egy szállodai szekrényben.

"Túllép azon, hogy pusztán becserkéssze a régi terepet - ehelyett valami felkavaróvá, egészen újjá formálja át."
New York Times

"Gazdag és kielégítő."
Boston Globe

A Nyúlszív John Updike híres regényfolyama, a Nyúl-sorozat ötödik kötete. Magyarul 2003-ban jelent meg először, Gy. Horváth László fordításában, a 21. Század Könyvkiadó most javított kiadásban adja közre a huszadik századi amerikai irodalom feledhetetlen klasszikusát.


terjedelem: 268 oldal
borító: keménytáblás
fordította: Gy. Horváth László
sorozat: Nyúl-sorozat 5.
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román