Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. május 21. szombat
Boldog névnapot Konstantin nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Buddha Jazz
Fischer Botond - Buddha Jazz
Fischer Botond
Buddha Jazz

kiadó: Erdélyi Híradó - FISZ
cikkszám: 11214423
ISBN: 9786068118789
megjelenés: 2022-03-11
Készleten
Ár: 2000 Ft
webes rendelés esetén: 1800 Ft
 
Leírás:
A Buddha Jazz egyfajta értekezés, elmélkedés hitről, testről és lélekről, hagyományról, emlékezésről, az emberek közti hasonlóságról és különbségről, sorsról, folytonosságról és változásról, boldogságról és szomorúságról, mindennapokról.
Példázat arra, hogy mindannyian kezdők voltunk és vagyunk is, mindig van mit felfedeznünk, tanulnunk, úgy magunkról, mint másokról, a látható és nem látható világról.
Egymást követő és keresztező történetek Kolozsvárról, Budapestről, barátokról, szerelemről, halálról, változásról, identitásról, küzdelemről, múltról, jelenről, hétköznapokról, tudatról, folytonos, befejezett és elkezdett utakról, hangulatokról, eseményekről, családról, valamint ezen történetek értelmezése, hol következtetéseket levonva, hol kérdéseket fölvetve.
Lényegében, az elmúlt öt év értelmezése és feldolgozása versben, a változás, hovatartozás, identitás és boldogulás kérdéseinek boncolgatása.

Fischer Botond író, költő 1982-ben született Nagykárolyban. Előző kötete, Tavasz lesz, Corina (2018) az Erdélyi Híradó Kiadó és a FISZ gondozásában jelent meg.Tulajdonságok:
terjedelem: 55 oldal
borító: puhatáblás
sorozat: Hervay könyvek 6.
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román