Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. május 21. szombat
Boldog névnapot Konstantin nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Sisi - Elátkozott eljegyzés
Hell, Elena - Krause, Robert - Sisi - Elátkozott eljegyzés
Hell, Elena - Krause, Robert
Sisi - Elátkozott eljegyzés

kiadó: Open Books
cikkszám: 11214503
ISBN: 9789635721191
megjelenés: 2022-03-21
Készleten
Ár: 3999 Ft
webes rendelés esetén: 3599 Ft
 
Leírás:
Sisi - majdani osztrák császárné és magyar királyné - még félig gyereklány, amikor Ferenc József császárral szerelemre lobbannak egymás iránt. Bár eredetileg Sisi nővérét szánták a sugárzó, titokzatos és mély érzésű fiatalember hitvesének, a vakmerő, életigenlő és elragadó szépségű kamasz lány szembeszáll a család akaratával.

Kapcsolata az ifjú császárral túláradó boldogsággal tölti el a lányt. De vajon lesz-e elég ereje, hogy megküzdjön az ígéretes szerelem árnyoldalaival? Nem is sejti még, milyen élet vár rá a meghasonlott uralkodó mellett, akinek haragos természete és szenvedélye őt magát is végérvényesen megváltoztatja.
A sodró erejű regény - az RTL Klub azonos című sorozatának könyvváltozata - kendőzetlenül mutatja be a szépséges és elbűvölő osztrák császárné és magyar királyné életét. Életek, sorsok, hatalmi játszmák - érzékiség, szerelem, szabadságvágy és merev udvari protokoll.


Tulajdonságok:
terjedelem: 398 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Szabó Zsuzsa
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román