Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. október 1. csütörtök
Boldog névnapot Malvin nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Mózes egy, huszonkettő - Hangoskönyv (MP3)
Szabó Magda - Mózes egy, huszonkettő - Hangoskönyv (MP3)
Szabó Magda
Mózes egy, huszonkettő - Hangoskönyv (MP3)

kiadó: Mojzer - Kossuth
cikkszám: 11135066
ISBN: 9789630957168
megjelenés: 2007-01-01
készlet: Utolsó darab!
Akciós ár: 1495 Ft
(5 % áfával)
Régi ár: 2990 Ft
 
Leírás:
"A bibliai rész szerint az Úr azt kívánja Ábrahámtól, engedelmessége és tisztelete jeléül áldozza fel neki Izsákot, a fiát. Ábrahám megszakadó szívvel már-már megteszi, de Isten kegyelme elhárítja a gyilkosságot, az apa nem kényszerül rá. Az én regényemben az én Izsákjaim azt érzékeltetik, csak a saját istenükért hajlandók odaadni az életüket, s nem vállalják, hogy családi döntés szabja meg, mi a neve az áldozatkérő istennek, aki-ami eszmének vagy ideológiának is nevezhető."
(Szabó Magda)

"Sosem írtam volna meg ezt a könyvet, ha az általános iskolai oktatás gyakorlata nem szembesít naponta három nemzedék problémáival, kudarcával és a jövő miatti nyugtalanságával, a tanácstalan Ábrahámok - nagyszülők, szülők - és a nagyon is világosan látó Izsákok - a fiatalság - aggodalmaival, rémületével, reményével és reménytelenségével."

Szabó Magda ezt a könyvét 1967-ben írta. És a Mózes is, csakúgy mint például előtte Az Őz, nagy nemzetközi siker lett, Franciaországban több mint tíz kiadást élt meg. A könyvet elolvasta az egyik leghíresebb és legtekintélyesebb francia esztéta, André Wurmser is, aki elemző tanulmányban rögzítette, az idegen fiatal nő végre megértette vele, miért a diáklázadások és a tökéletesen más jelleget öltött nemzetközi fiatalság döbbenetes és megható változása.

Tulajdonságok:
terjedelem: 1 MP3 CD
időtartam: 364 perc
előadja: Ónodi Eszter, Dömötör András, Máté Gábor

felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román