Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. július 13. hétfő
Boldog névnapot Jenő nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Még ebben az életben - A Buddha tanítása a megvilágosodás eléréséhez
U Pandita, Sayadaw - Még ebben az életben - A Buddha tanítása a megvilágosodás eléréséhez
U Pandita, Sayadaw
Még ebben az életben - A Buddha tanítása a megvilágosodás eléréséhez

kiadó: Buddhista Vipassana Al. - A Tan Kapuja Buddhista E
cikkszám: 11150339
ISBN: 9789638728623
megjelenés: 2010-01-01
készlet: Nincs készleten
Ár: 4300 Ft
webes rendelés esetén: 3870 Ft
 
Leírás:
Sayadaw U Pandita a tanítóknak abból a legritkább fajtájából való, akik képesek megmutatni nekünk, hogy a szabadság éppen olyan testközelben van, mint a légzés, és olyan alapvető valami, mint egy lépés.
Ez a könyv - Még ebben az életben - olyan tanításokat tartalmaz, amelyek intenzív meditációs elvonuláson részt vevő nyugati hallgatóság előtt hangzottak el. Az olvasó először is bevezető útmutatásokat kap a járó- és ülőmeditációhoz, majd részleteibe menően tájékozódhat a gyakorlás különböző szintjeiről. Az útmutatások révén képes lesz felismerni és kezelni mindazon problémákat, melyek annak során bukkannak fel, ahogy a belátás a dolgok valós természetébe egyre jobban elmélyül.
A kötet, melyet megannyi konkrét eset leírása és számtalan adoma tesz életközelivé, párját ritkító kalauz a meditáció legbelső világához: világosan áttekinthető és megbízható térkép, melynek segítségével a tudat és a szív szabadságához juthatunk el, ahogyan azt a Buddha tanította.
Tiszteletreméltó U Pandita negyven év tanításainak tapasztalataiból merít. Útmutatásai egyszerűek és kézzelfoghatók, így mind kezdő, mind pedig haladó meditálók számára ideálisak.
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román