Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. január 28. csütörtök
Boldog névnapot Károly, Karola nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Az élet misztériuma
Jókay István - Az élet misztériuma
Jókay István
Az élet misztériuma

kiadó: Szerzői kiadás
cikkszám: 11153216
ISBN: 9789630656016
megjelenés: 2010-01-01
Nincs készleten
Ár: 3400 Ft
webes rendelés esetén: 3060 Ft
 
Leírás:
Jelenleg híjával vagyunk olyan elvi magyarázatoknak, melyek az életet és a világot egy egységes filozófiai szemléletben tárgyalná - ellentmondások nélkül. Erre az anyagelvű magyarázatok nem képesek. A tudomány már feltárta a biológiai élet-működések főbb elveit (Dolly) és a megismert elvek alapvetően járulnak hozzá az élet magasabb-szintű lelki-szellemi formáinak megértéséhez.
A szerző kutató-orvos, akit szűkebb szakmai munkáján túl foglalkoztattak olyan elvi kérdések is, amelyek már a filozófia és a vallások körébe tartoznak. Ebben a könyvben a szerző nem kevesebbre vállalkozott, minthogy főbb elveiben összefoglalja az életet és a világot az anyagtól Istenig. Mi az Élet és a Világ elvi lényege, célja és értelme? Hogyan képzelhető el főbb elvi összefüggéseiben a világ tudományos ismereteinek, a vallások, ezoterikus tanok és a keresztény Szentírás kijelentéseinek szintézisében? A szerző az élet és a világ szellemi eredetének elvi bizonyítékait tárja fel, melyek racionálisan következnek jelenlegi ismereteinkből.
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román