Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. október 20. kedd
Boldog névnapot Vendel nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Mint az állatok - Brenner nyomozó történetei 5.
Haas, Wolf - Mint az állatok - Brenner nyomozó történetei 5.
Haas, Wolf
Mint az állatok - Brenner nyomozó történetei 5.

kiadó: Scolar
cikkszám: 11154901
ISBN: 9789632442587
megjelenés: 2011-01-01
készlet: Nincs készleten
Ár: 2450 Ft
webes rendelés esetén: 2205 Ft
 
Leírás:

Ezt ismered? Mármint, hogy a férj azt mondja egyszer csak a feleségének: "Te, figyelj, csináljuk már egyszer úgy, mint az állatok!" Mire az asszonyka: "Fúj, szóba se jön, mit képzelsz!" Másnap a férj megint ezzel jön: "Te, ugyan csináljuk már egyszer úgy, mint az állatok!" Mire az asszony: "Szó sem lehet róla! Menj pszichológushoz, te perverz disznó!" De másnap a férj megint csak rákezdi: "Figyelj, csináljuk már egyszer úgy, mint az állatok!" Mire a fele…


Nagyjából eddig tudja elmesélni a Brennernek a viccet a Schmalzl, a bécsi White Dog nevű karikás 18-as besorolású vendéglátóipari egység főnöke, mert közben kap egy telefont, mire előveszi a revolverét, és aztán, mi sem természetesebb.


A Schmalzl azért fogadja fel a Brennert, hogy derítse ki, ki szórja szét a gombostűvel ellátott kutyakekszeket az Augartenben, Bécs leghíresebb barokk parkjában. Ki áll a kutyagyilkosságok mögött? Egy kutyaellenes szülő? Egy őrült korkedvezményes nyugdíjas? Egy kutya harapta kamaszlány? Egy eszelős építész? Vagy az állati vagyonkezelő Hojac? Vagy a Conny? Vagy a tisztiorvosnő? Netán az Augarten fölött kerengő varjak?


Mindezekre szellemes választ kapunk Wolf Haas zseniális nyelvi humorral megírt regényében, a Brenner-sorozat ötödik darabjában. És a végén még a vicc poénja is elsül.A sorozat kötetei:
Halottak feltámadása
Csontdaráló
Jöjj, édes halál!
Silentium!
Mint az állatok
Az örök élet
Brenner és a JóistenTulajdonságok:
terjedelem: 232 oldal
kötéstípus: puhakötés
fordította: Bán Zoltán András


sorozat: Scolar krimik

felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román