Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. január 25. hétfő
Boldog névnapot Pál nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Alváskönyv - Amit az álmatlanságról tudni érdemes
Radics Judit Dr. - Alváskönyv - Amit az álmatlanságról tudni érdemes
Radics Judit Dr.
Alváskönyv - Amit az álmatlanságról tudni érdemes

kiadó: Oriold és Társai
cikkszám: 11165908
ISBN: 9789639771734
megjelenés: 2013-01-01
Utolsó darab!
Ár: 3200 Ft
webes rendelés esetén: 2880 Ft
 
Leírás:

Mint pszichiáter, pszichoterapeuta, alvásszakértő 25 éve vagyok az orvosi pályán. Az álmatlanság (inszomnia) speciális szakterületével mintegy 10 éve foglalkozom intenzíven. Az álmatlanság problémaköre sokszor több szervrendszer együttes orvoslását megkívánó ún. pszichoszomatikus kórfolyamat - kiváltó és fenntartó okának feltárásához, megfelelő gyógykezeléséhez belgyógyászati gyakorlatom is nagy segítséget nyújt.  
Jelen könyv az álmatlanság témakörét teljes mértékben a mindennapi gyakorlat oldaláról közelíti meg. Rövid, tudományos alapokat tartalmazó bevezető után - mely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy érthető legyen az alvás és az álmatlanság mibenléte - a kedves Olvasó részletes betekintést kap arról, milyen is az egészséges alvás, miért fontos, hogy kialudjuk magunkat, és milyen nemkívánatos lelki és testi következményekhez vezethet a tartós alváshiány. Szó esik az alvásbetegségek típusairól, kiemelt jelentőséggel azonban az inszomnia (álmatlanság) lehetséges kiváltó és fenntartó okairól, megjelenési formáiról és gyógykezelésének lehetőségeiről esik szó.
Bízom benne, hogy azon szándékom, mely szerint sok hasznos információ birtokába jut a kötet Olvasója, célba talál.Tulajdonságok:
terjedelem: 235 oldal
borító: puhafedelű

felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román