Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. december 4. péntek
Boldog névnapot Borbála, Barbara nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Ferenc pápa - Beszélgetések Jorge Bergoglióval
Ambrogetti, Francesca - Rubin, Sergio - Ferenc pápa - Beszélgetések Jorge Bergoglióval
Ambrogetti, Francesca - Rubin, Sergio
Ferenc pápa - Beszélgetések Jorge Bergoglióval

kiadó: Ulpius-ház
cikkszám: 11167763
ISBN: 9789632548487
megjelenés: 2013-01-01
Nincs készleten
Ár: 3499 Ft
webes rendelés esetén: 3149 Ft
 
Leírás:

2013. március 13-án Jorge Bergoglio bíborost választották meg Joseph Ratzinger utódjául, hogy Ferenc pápa néven elfoglalja Szent Péter trónusát. A Sergio Rubinnal és Francesca Ambrogettivel folytatott beszélgetések alapján készült könyv különleges képet nyújt az új pápa életének eseményeiről.


Jorge Bergoglio egyszerű, közvetlen nyelven meséli el, ahogy a családja 1929-ben Buenos Airesbe érkezett, beszámol születésének körülményeiről, gyerekkoráról, és arról, hogy egy súlyos tüdőgyulladás nyomán miképp érzett először elhivatottságot a papi pálya iránt. Elkísérjük a szemináriumba, az első ottani óráira, megtudjuk, milyen tapasztalatokat szerzett később mint pszichológia- és irodalomtanár… míg II. János Pál pápa bíborossá szentelte, és ezzel kezdetét vette a „Bergoglio-jelenség”.


Bergoglio bátran és őszintén válaszol az egyenesen feltett kérdésekre, a rá jellemző világossággal fejti ki gondolatait akár kényes témákban is: véleményt mond az ima élményéről, a cölibátusról, az egyház közösségi tevékenységéről, a pedofilbotrányokról és az argentin diktatúráról egyaránt.


Tulajdonságok:
terjedelem: 244 oldal
kötéstípus: puhakötés
fordította: Latorre Ágnes

felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román