Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. január 26. kedd
Boldog névnapot Vanda, Paula nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A látó Shakespeare
Jenei András - A látó Shakespeare
Jenei András
A látó Shakespeare

kiadó: Queer
cikkszám: 11168311
ISBN: 9789638956392
megjelenés: 2013-01-01
Nincs készleten
Ár: 1800 Ft
webes rendelés esetén: 1620 Ft
 
Leírás:

Hol vannak? Mi? Hogy itt?
Akkor miért nem látom? - kérdezed Te, tőlem a vaktól.
Manapság a környezetünkben több látássérült - köztük a vakok is - olyan szinten élnek a társadalomban, hogy akik látnak, pont ők nem látják őket.
Nem azért, mert nem akarják látni, mert jobb lenne, ha… Hanem azért, mert életvitelük, felfogásuk és beilleszkedésük - ha lassan is - olyan szintre kezd emelkedni, hogy apróbb eltérésekkel, de ugyanolyanok, mint mindenki más.
Jönnek-mennek, dolgoznak, szórakoznak, élnek és éltetnek. Meg persze van olyan is, aki otthon kuksol… Viccelődnek, segítenek, utaznak, és folytathatnám. Persze mindezt egyéntől függően.
Ha nem figyelsz fel a fehér botjukra, mert magaddal vagy elfoglalva, ők akkor is felszállnak egy buszra.
Ha te azon morogsz, hogy egy hipermarketben az árak számait nem látod, mert azok annyira kicsik, és a gyengénlátó meg az orrával olvas, azért nem hökkensz meg, mert betudod ugyanannak, mint a te problémádat.
Ebben a könyvben egy többfelvonásos pillanatképet kaphat bárki arról, hogy én, mint látássérült, hogyan élem a mindennapjaimat; miképp teszem a dolgom, hogyan oldok meg szituációkat.
Mint ahogy Shakespeare, aki egyszerre volt színész és író is, én ugyanúgy játszom és rendezem a saját életem… Mindezt gondolataim áradatával, sajátos véleményeimmel és meglátásaimmal.
Ha csak mesének olvasod, az sem baj. De ha megtaníthatlak egy pár dologra, vagy feltárhatok benned néhány fekete lyukat, akkor jó érzéssel teszem le a tollat!Tulajdonságok:
terjedelem: 107 oldal
kötéstípus: puhakötés

felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román