Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. december 5. szombat
Boldog névnapot Vilma nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Mindenki a mennybe megy - DVD (16)
Jude, Radu - Mindenki a mennybe megy - DVD (16)
Jude, Radu
Mindenki a mennybe megy - DVD (16)

kiadó: Mozinet
cikkszám: 11169405
ISBN: 5999546335903
megjelenés: 2013-01-01
Készleten
Akciós ár: 490 Ft
Régi ár: 1990 Ft
 
Leírás:
Apa és kislánya mennyei kirándulást terveznek a tengerpartra, de a kaland végül pokoli családi drámába torkollik. A Mindenki a mennybe megy akár háborús film is lehetne, olyan kegyetlen csatamezővé változik a lakás, ahol a történet zajlik – és mindez egyetlen apró összetűzés miatt. Az apa, Marius (ªerban Pavlu) és volt felesége, Otilia (Mihaela Sîrbu), harca közös lányuk, Sofia (Sofia Nicolaescu), felügyeleti jogáért ugyanazokon a mechanizmusokon alapul, mint bármely más konfliktus, legyen az személyes, üzleti, társadalmi, politikai vagy éppen háborús.

A Mindenki a mennybe megy keserédes történet, amelyben boldogan megfér egymás mellett a humor, az erőszak, a gyermekdalok, a rendőrségi rajtaütés, a szerelmi vallomások, a vér és a haiku.

A román újhullám jeles képviselője, Radu Jude első nagyjátékfilmje, A legboldogabb lány a világon után legújabb alkotását ismét a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál Forum szekciójában mutatta be. A Mindenki a mennybe megy később a Transilvania Nemzetközi Filmfesztiválon elnyerte a legjobb román filmnek járó díjat és a Szarajevói Filmfesztivál fődíját.

TOATA LUMEA DIN FAMILIA NOASTRA (2011) - ROMÁN
Megjelent: 2013.04.23
Műfaj: Dráma
Rendezte: Radu Jude
Szereplők: ?erban Pavlu, Sofia Nicolaescu, Mihaela Sîrbu, Gabriel Spahiu, Tamara Buciuceanu, Stela Popescu, Alexandru Arsinel
Forgalmazó: Fantasy Film
Feliratok: Magyar
Hang: Román - Dolby Digital 5.1
Képformátum: 16:9 - 1.85:1
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román