Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. január 26. kedd
Boldog névnapot Vanda, Paula nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A nagy átmenetelés
Szávai Géza - A nagy átmenetelés
Szávai Géza
A nagy átmenetelés

kiadó: Pont
cikkszám: 11169715
ISBN: 9789639957701
megjelenés: 2013-01-01
Készleten
Ár: 1989 Ft
webes rendelés esetén: 1790 Ft
 
Leírás:

A Csintalan Múzsa sorozat új kötete egy "vígregény". Sziporkázó humorú szöveg, a szerző nem kevésbé szellemes rajzaival.
1989-ben, az "átmenet" évében Szávai Géza is átment "több szerzőbe". Elképedéseit vidámságba oldva jegyezte-rajzolta a nagy átmenetelést, a történelmi vígeposzt a szerzői gárda: Sz. G., Dali Endre, pipás és a többiek, de főként a kiküldetésben lévő ördög: Geezen Guuz jeleskedett.
Geezen Guuzt a Pokoli Nagytanács Magyarországra küldte ugyan, de a gyakornok-ördög az egész Földet szemlézi. Érdeklik a "fejformákra" hajazó Földgolyó változásai, a politikai tájművészet minden múlandó alkotása. Geezen Guuz tudósítja pokoli megbízóit mindenről ami a földi (berlini, kínai stb.) Nagy Falak és Nagy Szakadékok körül történik. A Csillagos Magyar égről és a Magyar Világóceánról is van jelentenivalója. Na és persze, a nagy pálfordulások, átmenetelések is foglalkoztatják a csodálkozó ördögöt, hiszen még a humor is uradalmat akar, és e víg, regényes kor embere azt érzi, hogy rútnak vallott múltja után kezdődik a BEVEZETÉS A SZÉPBIRODALOMBA.


 


Tulajdonságok:
terjedelem: 139 oldal
borító: keményfedelű
sorozat: Csintalan Múzsa

felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román