Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. július 8. szerda
Boldog névnapot Ellák nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Vadak, halak, madarak
Soltész István - Vadak, halak, madarak
Soltész István
Vadak, halak, madarak

kiadó: Modem
cikkszám: 11169925
ISBN: 9789638927187
megjelenés: 2013-01-01
készlet: Raktáron
Ár: 3000 Ft
webes rendelés esetén: 2700 Ft
 
Leírás:

Soltész István azon fotográfusok közé sorolható, akik képesek a motívumok viszonylag szűk horizontját meggyőző vertikális mélységekkel ellensúlyozni, s akik a technikai tökéletességen keresztül jutnak el a kép és a szemlélet alapkérdéseihez. Soltész  meditatív műveinek középpontjában a világban észrevétlenül jelen levő változás, valamint az indirekt jelenlét megragadása áll, de témájuk a mélység és a fókuszpont miben(nem)léte is.


A lefényképezett helyszínek, a mindig újból bejárt ismerős táj nem pusztán egy szubjektív térképet rajzol fel. Fényképsorozatai azt a küzdelmet és sajátos látásmódot jelenítik meg, hogy miként lehetséges az esztétizálás csapdáitól megszabadulva kifejezni egy következetes érzékenységet. Akár a tájban felfedezhető nyomokról, akár a szokatlan nézőpontról legyen is szó, Soltész fényképei a felszín változásainak észleléséhez, sőt a változást előidéző energiák megsejtetéséhez is közelebb juttatják nézőiket.


A Vadak, halak, madarak egy a szakmában régóta ismert és elismert, saját készítésű nagyformátumú kamerái révén pedig a nemzetközi szcénában is jelen levő művész átfogó bemutatkozása.


 


Tulajdonságok:
terjedelem: 80 oldal
borító: puhafedelű

felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román