Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. január 23. szombat
Boldog névnapot Zelma, Rajmund nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A nő máshol van (Kelet, ha ragyog)
Sári László - A nő máshol van (Kelet, ha ragyog)
Sári László
A nő máshol van (Kelet, ha ragyog)

kiadó: Kelet
cikkszám: 11170669
ISBN: 9786155041105
megjelenés: 2013-01-01
Készleten
Ár: 2950 Ft
webes rendelés esetén: 2655 Ft
 
Leírás:
Kezdetben a földi világ minden művét a férfia alkotta meg. A hitet, a filozófiát, a történelmet. Ő hozott létre műalkotásokat, ő gondolta ki a tudományt. Sokan állítják, hogy minderre semmi szükség. A férfi elkeseredésében, tehetetlen kínjában művelte ezt, mert nem találta a nőt. Lám, a nő hiánya hozta létre az egész emberi civilizációt. A vágy és a keresés fájdalmas játéka ölt testet benne. Minden miatta van. A nő miatt.

Igen! Siklani a lét fölött! Ez Az! Ez volna az!... Minden nagy zajban a távolba és a csöndbe menekítjük boldogságunkat. Ha egy férfi zaja, saját tetteinek és terveinek hullámtörése kellős közepén találja magát, ő is varázslatos és csöndes lényeket lát elsuhanni maga mellett, és sóvárog az ő boldogságuk és tartózkodó lényük után - ők az asszonyok.

A sajátos asszonyi létezésmód vizsgálata és ábrázolása mindig is lázas izgalomban tartotta a gondolkodó férfielmét. Mi jellemzi a női létezést? Miben különbözik a férfi létmódjától? Hol vannak a létezésünk terei, határai? Tényleg máshol vannak a női terek és határok? Vajon hol? Valóban a lét fölött?

Tulajdonságok:

terjedelem: 265 oldal

borító: keményfedelű
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román